TurkNet'e ne zaman geçilmeli?

Bilaxten

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
3 Haziran'da TT taahhüdümüz bitiyor ve TurkNet'e geçmek istiyoruz. Başvuruları ne zaman yapsak kesinti yaşamadan TurkNet'e geçebiliriz? Bir de @500498 sizin deneyim ve duyumlarınıza dayanarak sormak istiyorum: TT taahhüdün son ayında cayma bedeli çıkartıyor mu? Çıkartıyorsa ayın kaçında başvuru yapalım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aşağı yukarı 27-28'i gibi yapsam iyi olur değil mi?

Oluşan enflasyon ve paranın kaybettiği değeri de hesaba katmanızı öneririm.

Sadece vdsl var ama TT'nin yeni paketleri aşırı kazık ve taahhüte girmek istemiyoruz açıkçası.

15 yaşında çocuk değilim. 40 yaşını geçmiş biri olarak ne olduğunun farkındayım. Haziran 2023'e kadar zam yok yazan ben değilim. Haziran 2022'de zam yapacağız dediler, Mayıs ayına çektiler. 2023 Haziran'a kadar zam yok dediler onuda geri çektiler. İnternetinde memnunum fakat fiyat politakasından değil. Verilen bir söz veya yazılan bir yazı var ise arkasında duracaklar.


Konu açılış tarihi Aralık 2021.
Zam yaptığı için TürkNet'e mi kızılıyor? :D

Zam yaptığı için değil. 2021 Haziran'da yapacağız sözü verip Mayıs ayında yapmasına ve 2023 Haziran'a kadar zam yok yazıp sonrasında kaldırılmasına kızıyoruz.
 
Konu açılış tarihi Aralık 2021.
Hah işte buna tatmin oldum. Ne zaman böyle bir garanti verdiklerini bilmediğim için mecburen kısıtlı yorum yapabiliyordum. Adamlar aslında zaten zam yapmıyor dolar bazında aynı kazancı sağlayıp aynı fiyatı sunuyor. Ama işte yine de onun denmemesi lazımmış. Ha ağustos ayında falan denmiş olsa kabul edilebilir ama işte.. 🥲
 
Tamam da siz bir ISS şirketi sahibi olsanız bütün şirketlerin genel kullanıcıdan alınan miktara zam yapmak zorunda olduğunu bile bile, erkenden zam yapar mısınız? Hem de taahhüt uygulamıyorken. Hem mevcut kullanıcıyı kaybedersiniz, hem de yeni gelecek kullanıcı başka ISS'lere yönelir sizin attığınız adım yüzünden. Mantıklı gelmiyor sadece.
Bende bunu anlatmaya calisiyorum zaten. Turknetin yaptigida kullanicilari baska isslere yonlendiriyor. Tabiki zam yapmak zorundalar enflasyondan dolayi ancak verilen sozu tutmadab ve haziranda gecerli diyip mayista fatura kesmeleri haksizlik.
 
Bunun yalan olup olmadığını bilmek için bir ISS'de çalışmanız gerekmez mi? Bir de diğer ISSlerin zam getireceğini düşünüyorum yakın zamanda.

Çekmiyor derken neyden bahsediyorsunuz tam olarak, bilmek isterim.
Türknetin altyapısı zaten kötü Kablonet hem ucuz hem iş görür.
 
Ben de Netspeed kullanıyorum, memnunum. Burada kimsenin taraflı yorum yaptığını da düşünmüyorum, herkes yardımcı olmaya çalışıyor.
 

Geri
Yukarı