Euro Truck Simulator 2 Steam üzerinde 149TL oldu

Steam'de olumsuz yorum yapıp tepki gösterebilirsiniz. ETS 2'de her 5 yorumdan biri Türk. Eğer olumsuz yorum yağmuruna tutarsanız oyunun inceleme olumluluğu düşer. En azından tepki koymuş oluruz. Tabi tam olarak suçlu SCS değil ama o kadar satın alan oyuncu çokluğu Türklere aitken zam yapmak yakışmadı.
 
2-3 gün önce Iberia alma muhabbeti geçiyordu aramızda ve sonuç alamayacağız. Bir tane map için bu kadar para vermem.

Indirime girerse düşer bayağı umarım. Hay kafamı Iberia satın almadım ve ATS bazı DLC alıp iade ettim keşke etmeseydim. Ciğerime kor ateş düştü.
 
Çok normal bu kadar zam yapılması. Hatta yine iyi zam yapmışlar. Oyun normalde 318 lira olması gerekirken daha az bir fiyat belirlemişler. Adamların karı düştüğü için böyle zam yaptılar. Bana giren çıkan yok zamanında 9 liraya aldım. Fakat almayı düşünen arkadaşlar için kötü oldu. Şu an bazı key sitelerinde oyun hala 40 liraya satılıyor. Onlarda fiyatları değiştirmeden önce alabilen arkadaşlar mutlaka alsın.
 
Indirime girerse düşer bayağı umarım. Hay kafamı Iberia satın almadım ve ATS bazı DLC alıp iade ettim keşke etmeseydim. Ciğerime kor ateş düştü.
Önceki indirimlerde yüzde kaç düşmüşse o kadar düşer. Adamlar Türklere zam yaptık hadi daha fazla indirim yapalım diyecek halleri yok.
 
Neyse ki TruckersMP'den ban yedikçe yeni hesap almıştım. Toplam 12 tane banlı hesabım vardı ve ban affı gelmiş :D Şaka bir yana bu kadar zam gelmesi hiç iyi olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı