Euro Truck Simulator 2 Steam üzerinde 149TL oldu

Hocam zamanında alabilme şansım vardı almadım. İkincisi bu durumda SCS suçlu değil. Siz emeğinizi ucuza satar mısınız? Belli seviye kadar yaparsınız ama reklam, pazarda yer edinmek için ama sonrası patlar. Son olarak indirimli hali ile satın alamayabilirim. Kendi biriktirdiğim para ile alıyordum DLC'leri.
Satış adedinden çok kazanıyordu ETS zamdan sonra insanlar alamayınca ne olacak? Satış adedi düşeceğinden karı da azalmaya başlayacak. Kim ETS 2'ye 150 TL verir? 39 TL bile insanlar burun kıvırıyordu. ETS 2 Türkiye'de 10 TL'ye kabul edilen indirimde herkesin alması gereken bir oyun konumundaydı. ETS 2 Türkiye'de çok satmazsa doğru kar elde etmiyordur. Fiyatını arttırmasını doğru bulurum. Ama ETS 2 TR'de çok satıyor. Steam'deki yorumlardan 5 kişiden biri Türk. Yaptığı hareket saçma geldi bana. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi bu oyuna para vermeyecek. Satış adedi TR'de çok düşecek gibi durduğundan elde edeceği kar zam yapınca artar mantığıyla değil azalacak. Ha bu fiyatta olmasının sebebi SCS değil tabi. O bizim parayla alakalı zaten onu hepimiz kabul ediyoruz.
 
Son düzenleme:
Satış adedinden çok kazanıyordu ETS zamdan sonra insanlar alamayınca ne olacak? Satış adedi düşeceğinden karı da azalmaya başlayacak. Kim ETS 2'ye 150 TL verir? 39 TL bile insanlar burun kıvırıyordu. ETS 2 Türkiye'de 10 TL'ye kabul edilen indirimde herkesin alması gereken bir oyun konumundaydı. ETS 2 Türkiye'de çok satmazsa doğru kar elde etmiyordur. Fiyatını arttırmasını doğru bulurum. Ama ETS 2 TR'de çok satıyor. Steam'deki yorumlardan 5 kişiden biri Türk. Yaptığı hareket saçma geldi bana. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi bu oyuna para vermeyecek. Satış adedi TR'de çok düşecek gibi durduğundan elde edeceği kar zam yapınca artar mantığıyla değil azalacak.

Haklısınız. Tabii ki de yaptığı mantıklı değil dediğiniz gibi özellikle Türkiye pazarında böyle zam yapması intihar gibi bir şey.
 
Optimizasyonu çöp (!) Elimdeki PC'de rahat bir şekilde grafikler ortada 30-60 FPS alıyorum.
Oyun motoru Prism3d. Ezbere konuşmayalım. Optimizasyonu leş, bak oyuna kötü demiyorum. Optimizasyonuna kötü diyorum. Oyun zaten kafa dağıtmak için güzel bir oyun, arada girer oynarım fakat 149TL'lik oyun değil, o gömlekte değil.
 
Önceden aldığım için çok mutluyum.
 

Geri
Yukarı