ETS 2 açılmıyor

Ahmet_N34

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
815
Çözümler
1
Yer
Andromeda Gökadası
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gündüz oynadığım oyun sanırım benim yüzünden artık açılmıyor. Cheat Engine programı ile bir şeyler denedim ama sanırım başarısız oldum ve oyun beni atarak bir daha açılmamaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Oyunu silip tekrar yükledim ve Steam üzerinde dosyaları doğrulayıp güncellemelerini yaptım. Ne yapmam gerekli?
Procress Monitor Logfile
 
1.43'de denedim yine aynıydı. Hatta ilk onda denedim.
Mod 1.43 sürümünde geçerliydi ben de oyunun sürümünü düşürdüm. Sonrasında CE kullanırken olanlar oldu.
Cheat Engine de ne gibi bir hile kullandığınızı bilmiyorum fakat para ve level hilesinde böyle şeyler olmaz. Şu anda bana mantıklı gelen tek yol oyunu steam kütüphanesine gelip üzerine sağ tıklayıp kaldırın daha sonra C diskinden steam/steamapps/common klasörüne girip orada ets2 ye dahil ne varsa temizleyin. Bundan sonra belgelerime gelip ETS2 nin klasörünü silin çünkü oyundaki profilleriniz ve yaptığınız değişiklikler belgelerim klasöründeki dosyaların içine işleniyor. Daha sonra başlat menüsüne gelip %appdata% bunu yazın ve entera tıklayın açılan pencerede bir kez geri gelin ve önünüze çıkan 3 adet klasörün içini tek tek gezerek ets2'ye dahil ne varsa temizleyin. Daha sonra ETS2'yi tekrar yükleyin fakat betalar bölümünden HİÇBİRİ seçeneği seçili olsun yani oyun kendi en güncel sürümü ile kurulmuş olsun. Bu arada steam cloud kapalı olsun.
 
Cheat Engine de ne gibi bir hile kullandığınızı bilmiyorum fakat para ve level hilesinde böyle şeyler olmaz. Şu anda bana mantıklı gelen tek yol oyunu Steam kütüphanesine gelip üzerine sağ tıklayıp kaldırın daha sonra C diskinden steam/steamapps/common klasörüne girip orada ETS 2'ye dahil ne varsa temizleyin. Bundan sonra belgelerime gelip ETS 2'nin klasörünü silin çünkü oyundaki profilleriniz ve yaptığınız değişiklikler belgelerim klasöründeki dosyaların içine işleniyor. Daha sonra başlat menüsüne gelip %appdata% bunu yazın ve entera tıklayın açılan pencerede bir kez geri gelin ve önünüze çıkan 3 adet klasörün içini tek tek gezerek ETS 2'ye dahil ne varsa temizleyin. Daha sonra ETS 2'yi tekrar yükleyin fakat betalar bölümünden hiçbiri seçeneği seçili olsun yani oyun kendi en güncel sürümü ile kurulmuş olsun. Bu arada Steam Cloud kapalı olsun.

Deniyorum umarım olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı