Kreato Linux - Kıss felsefesi ile inşa edilmiş tabanı olmayan bir Distro

Neden surekli benim acigimi aramaya calisan bir firsat bulsa bir kasik suda bogacak kiskanc insanlarin yapamadigi seylere destek olacağım soylesene?

Eksiklerini söyleyebilirsin mesela ama tam aksine sen gömmeye çalışıyorsun. Yok şu buradan kopyalanmış falan.

Al kullan o zaman, kullanmayan adam degildir.

Sen canını sıkma biz kurarız gerekirse bağışta yaparız 🥱
 
Ben reklam adına yapılan bir dağıtım olduğunu sanmıyorum. Çoğu şey Gitea'da hazır halde bulunuyor diye gördüm.
Paket portlamada büyük sorunlar yaşanacak sanırım, proje orada koparsa bayağı üzücü olur.
Tebrikler.
 
1 kişiden çıkan dağıtımdan yıllarca uğraşılmış yüzlerce developer tarafından maintain edilen bir dağıtım performansı beklenilmesi çok mantıklı değil, bunu /proc bölümünün adam gibi mount edilmediği için ram miktarını görememekten bile anlayabiliyoruz. Her şeyin bir başlangıcı vardır, bu gerekirse bir paket yöneticisinin spin offunu yapmak olsun, gerek init yazmak olsun en azından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak boş şakşak yapmanın da bir mantığı olduğunu da düşünmüyorum, ortaya illedelinux gibi şeyler çıkıyor sonra.

Konuya gelecek olursak, potansiyeli olan ama daha günlük kullanılmaya hazır olmayan bir dağıtım görüyorum. Kod konusunda repo yüklenmediği için yorum yapamayacağım(Gerçi gıretonun yanında sh konusunda koduna eleştri yapabilecek bir pozisyonda değilim çok), umarım projeni geliştirip güzel bir şey ortaya çıkarırsın. Başarılar diliyorum.


Ha bir de allah aşkına başlıktaki "Kıss" yazısını düzelt.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı