1300 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Paşa.is.here

Femtopat
Katılım
20 Mayıs 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, oyuncu kulaklığı alacağım. Çok kararsız kaldım. Çıkabileceğim bütçe 1300 TL. kararsız kaldığım ürünler Logitech G435, SteelSeries Artics 3, Razer Nari, Razer Barracuda, HyperX Cloud 2. Herkes her birini ayrı kötülüyor. Bir karar veremedim :) Ağırlıklı olarak oyun deneyimi istiyorum. Ses kasma vs. Bilgisayarımda ayrıyeten Sound Blaster 6 desteği de var. Galiba bunlar da önemliymiş. Çok bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Arctis 3 ve G435'i ele. Cloud 2 de o bütçenin ürünü değil. Kablosuz olarak Barracuda X alınabilir, onu bilemem. Kablolu olarak BlackShark V2 veya Cloud Alpha S öneririm. Anakartının ses yongası iyiyse direkt Cloud Alpha da alınabilir.
 
Yorumumu kopyala yapıştır yapmışsınız resmen. Aynısını yazacaksanız niye yorum atıyorsunuz? 2 tane aynı yoruma ne gerek var?

Aynı tarzda ne kadar çok yorum gelirse konu sahibi o kadar tatmin olur. Hem de çok isterseniz neden bu 2 kulaklığın alınması gerektiğini anlatırım gelip sizden kopyala yapıştır yapacak kadar bilgisiz değilim.
 
ben milletin yazdığını okumadan attım demek ki adamda olması gereken doğru şeyi atmış sen niye caz yapıyon.
Caz yapmak ne alaka? Buradaki amaç konu sahibine yardım etmek. Benim attığım şeyi konu sahibi okuyacak zaten. Bir yorumun altına aynı yorum tekrar tekrar atılıyorsa buradaki amaç konu sahibine yardım etmek değil mesaj kasmaktır.
 
oyun performansı ve mikrofon tarzı konularda aynı tatmin ediciliği vermeyecek
Oyun performansından kastınız 360 derece ses ise bunu birçok oyuncu kulaklığı olmayan kulaklık, oyuncu kulaklıklarından daha iyi verebiliyor.

Mikrofon konusunda oyuncu kulaklıklarının çok daha iyi olduğunu düşünmüyorum birkaç model kullanmış ve şu an oyuncu kulaklığı olmayan bir ürün kullanan biri olarak.

ses ve bas performansı olarak daha çok tatmin etse de
Ses ve bas - tiz dengesi olarak kesinlikle daha iyiler doğru.
 

Geri
Yukarı