Monitör iki ölü piksel için iade edilmeli mi?

Yazilimmuh

Centipat
Katılım
7 Nisan 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yukarıdaki monitörü alalı yani kargo elime geçeli 2 gün oldu, test yaptığımda 2 nokta halinde sağ ve sol üst köşede ölü piksel tespit ettim, bayağı küçük ve kullanımlarımda gözüme çarpmıyor test etmesem de fark edemezdim yani, üründen memnunum şu ölü piksel konusu dışı, sizce iade işlemlerine girmeli miyim? İçinizde ölü piksel ile kullanmış olanlar var mı ya da iade şart mıdır? Açıkçası iade konusunda hem zaman kaybedip hem de sonuca varamaz isem büyük kayıp olarak görüyorum çünkü o ürün git gelde ve serviste mutlaka yıpranır diye düşünüyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda? Son olarak bu ölü piksellerin artma durumu başına gelmiş olan oldu mu hiç? Satıcı bilgileri de attığım linktekidir.
 
İki ölü piksel için büyük ihtimalle iade almazlar.

Düzeltme: Koşulsuz iade hakkı varsa iade edilir, edilmek zorunda çünkü. Değişim ile karıştırmışım ben, benzer olayları yaşayan çok kişi var ve değişim için servisten bu yanıtı almışlar.

Tüketici yasalar gereğince cayma hakkına sahip.
 
Son düzenleme:
Şuan rahatsız etmese bile hep aklında olacak. Gözün hep oraya gidecek görmeye çalışacaksın. Alalı daha 2 gün olmuş ben olsam iade hakkımı kullanıp iade ederdim. Yalnız tavsiyem iade nedeni olarak ölü piksel nedeni ile iade ediyorum dememeniz. Cayma hakkınızı kullanarak iade etmenizi tavsiye ediyorum
 
Hocam internet alişverişlerinde 14 gün içinde iade almak zorundalar almazlarsa tüketici hakem heyetine şikayet edicem dersen büyük ihtimale alırlar.

Benim başıma gelse iade eder başka bir satıcıdan alırım kusursuz bir ürün almak istediğim için sıfır parası veriyorum zaten.
 

Geri
Yukarı