Sennheiser GSP350 999TL

HS35 yerine alınır mı?
kekw.png


Güzel kulaklığa benziyor ama jaklı, USB olsa daha iyi olmaz mıydı?
 
Arkadaşım oyun için kulaklık bakınıyordu F/P olarak bu bütçede en iyilerden midir acaba?
 
Vallahi sesine diyecek bir şey yokta bu modeller rahatlık konusunda kütük gibi ya. Zamanında Game Zero denemiştim. Çok rahat ve sesleri çok temiz veren kulaklık. Anakart besleyemiyor diye iade etmiştim ses kartı ile çözülebilecekmiş sonra fiyatlar uçunca alamadım.

Fiyat çok iyi ama konforsuz beyler.
 
Arkadaşım oyun için kulaklık bakınıyordu F/P olarak bu bütçede en iyilerden midir acaba?
Tamamen oyun odaklıysan Cloud serisi her zaman her kulaklıktan üstündür ama iş genel kullanıma geldiğinde GSP350 alır götürür. Oyun tarafında da Cloud kadar olmasa da her türlü ses kasarsın.

HS35 yerine alınır mı? Eki Görüntüle 1398562

Güzel kulaklığa benziyor ama jaklı, USB olsa daha iyi olmaz mıydı?
USB girişli. Üstelik USB Dongle'ın Dolby desteği var, mükemmel bir şey.

1653420671486.png
 
Bu markanın oyuncu kulaklıklarını hiç kullanmadım, Hİ-Fİ müzik dinleyen birisiyim sık sık kulaklık değiştiriyorum müzik amaçlı kulaklık olarak. Bu marka malzeme kalitesi ve zamansız tasarımlar olarak güzel ürünleri var ama sunduğu ses kalitesi fiyatına göre daha ucuz altarnatifleri oluyor genelde, Sony, audio technica vs. gibi. dediğim markalar da kötü markalar değil tabi bu yüzden pek tavsiye etmem müzik kulaklıkları konusunda. oyuncu kulaklıkları konusunda tabi bilgim olmadığından bir şey diyemem ama oyun falan için trust gtx 450 kullanıyorum beni tatmin ediyor bu kadar ucuz bir kulaklık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı