Vodafone internet nasıldır?

EREN SATAR

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
9.353
Makaleler
5
Çözümler
22
Yer
Manisa
Şu an kullanmakta olduğum internet sağlayıcısı gereksiz ve büyük bir zam yaptı, ben de haliyle değiştireceğim. Vodafone önerir misiniz? Netspeed, Millenicom yerine karşımda muhatap bulabileceğim bir yer arıyorum.
50 Mbps internet ilk 6 ay 49 TL, sonra 98 TL. Herhangi bir kurulum, modem ücreti vs. yok diye biliyorum. Mayıs ayına özel bir kampanya imiş. Ayrıca 2 sene zamlanmama garantisi var sabit fiyat. Cumartesi gidip Vodafone ile konuşacağım. Siz ne derseniz? Fiber altyapım mevcut fakat dediğim gibi şubesi olan bir yer istiyorum. Bu Vodafone kampanyasını da kaçırmak istemiyorum açıkçası, bir daha bu fırsat zor gelir gibime geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 yıldır Vodafone evde internet kullanıyorum 50/8 paketim 90 lira ödüyorum bölgesine göre değişebilir ama burada çok sık kesinti olmuyor belki ayda 1 2 kez alıştığım için müşteri hizmetlerini aramıyorum en fazla yarım saat 1 saat sürüyor. Geçilebilir tavsiye ederim.
 
Daha önce 24Mbps vodafone internet kullanıyorduk. Hiç sıkıntı yaşamadık diyebilirim. İnternet neredeyse hiç kesilmedi ve bir sıkıntı olsa bile müşteri hizmetleri ilgileniyordu. Her markanın iyi ve kötü denk gelen müşterileri var ama biz kullanırken hiç sıkıntı yaşamamıştık. Şubesi olan bir yer isteme konusunda bence haklısın.
 
1.5 yıldır Vodafone evde internet kullanıyorum 50/8 paketim 90 lira ödüyorum bölgesine göre değişebilir ama burada çok sık kesinti olmuyor belki ayda 1 2 kez alıştığım için müşteri hizmetlerini aramıyorum en fazla yarım saat 1 saat sürüyor. Geçilebilir tavsiye ederim.

Kötü bence. Kablonet 100/5 tarifesini kullanıyordum. 90 küsurat ödüyordum.

Kablonet fiyatları bir tık tuzlu kalıyor yeni müşterilere.

Daha önce 24Mbps Vodafone internet kullanıyorduk. Hiç sıkıntı yaşamadık diyebilirim. İnternet neredeyse hiç kesilmedi ve bir sıkıntı olsa bile müşteri hizmetleri ilgileniyordu. Her markanın iyi ve kötü denk gelen müşterileri var ama biz kullanırken hiç sıkıntı yaşamamıştık. Şubesi olan bir yer isteme konusunda bence haklısın.

Müşteri desteği en önemli mevzu şimdi 100/8lik neetspeed de alabilirim aynı paraya fakat karşımda bir muhatap yok en azından bir sorun olursa karşımda muhatap olması ilgilenmesi lazım. Teşekkür ederim.
 
Kullanan tanıdığım memnun kalmamıştı. Evlerinde sık sık internet gidiyordu. Yıllardır Turkcell Superonline kullanırım. En son ne zaman internet gitti veya en son ne zaman internetim yavaşladı bilmem. Turkcell'i tavsiye ederim.
Superonline zamanında kullanmıştık taşındık iptal oldu yoksa çok çok memnundum da fiyatları çok yüksek.
 
Vodafone'nin kendi altyapısı yoksa sizi üzer. Gerçekten hizmet kalitesi yerlerde, ping desen örnek veriyorum, arkadaşın 50 ping alır sen 90-100. Karar sizin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı