HP Omen 17-CK0004NT alınır mı?

Öncelikle hayırlı olsun. Değişim kararı cihazın onarılamaz olmasına bağlı değildir. Eğer cihazı yeni satın aldıysanız ve problemli çıktıysa onarımı kabul etmek zorunda değilsiniz. Fabrikadan sorunlu çıkmış ürünlere doa ürünler denir ve tüketici bu ürünlerin onarımını kabul etmek zorunda değildir. Problem ne olursa olsun değişim taleb edebilirsiniz. Kendi laptopumda hoparlör problemli çıkmıştı cızırtılı bir sesi vardı lakin ben sıfır aldığım bir ürünün onarılmasını istemedim. Asus’un servis işlerine bakan firmayada çok güvenemedim. Problem yaşayan çok kullanıcı var çünkü. Bu sebepten faturayla birlikte bir kağıda ürünü yeni satın aldığımı ve onarımını kabul etmediğimi değişim kararı istediğini belirttim. Sonrasında ürün onarılabilecek durumda olmasına rağmen benim isteğim doğrultusunda değişim işlemi gerçekleşti.
 
Bütün yorumlarınızı inceleme konusu açıp yazar mısınız acaba. Cihazın çok incelemesi yok. Sizin artılar eksiler yazınızı okuyalım.

Sizin için de geçerli.

Hocam cihazın eksi yanı neredeyse yok benim sadece iki tane sıkıntım var:
1)ağır oyunlara girdiğimde laptopun sol alt tarafından ekstra ses gelmesi (bunun için destekle görüştüm bir sıkıntı olmadığını söylediler).
2)1800-2400 RPM arası fan çalışma sesinin rahatsız edici olması.
 
Nasıl bir ses?



Manuel çözülmüyor mu? Grafik çizsek vs.
Sesi nasıl anlatacağım bilmiyorum :D ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3.05 e gidersen arkadaş anlatmış.

Evet manuel çözülüyor o çok sıkıntı değil zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı