Adamın oturmasında ne var?

Kadın adamın ayak ayak üstüne atmasından rahatsız oluyor ve bundan dolayı tartışma çıkıyor. Sizce bir insanın ayak ayak üstüne atamasında ne var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen belediye başkanı mısın?

Ben bir bayanım 😁😁

Herif istediği gibi oturur sana ne zararı var oturuşundan kadını savunanları da anlamıyorum yani diyecek bir şey bulamıyorum. Yani tek kelime ile rezillik şu kadınların her şeye karışıp olay yaratmasından öyle tiksiniyorum ki artık anlatamam.
 
Ahaha! Milletin keyfine göre mi yönetileceğiz? Tamamen saçmalık. Ülkemizde kadınların feministliği çok başka yerlere çektiklerini düşünüyorum. Ben bir kadınım! Kısmında da haykırdım, sen kadınsın diye her şeyde üst seviyede olacaksın diye bir şey yok.

Kendilerini üstün gördüklerinden bildikleri başka bir şey yok.
 
Adama saygısız diyor fakat biplenen yerde küfür etmiyor mu kadın ? Bence bacak bacak üstüne atmaktan daha büyük bir saygısızlık küfür. Bir erkeğin bu konudan dolayı kadınla tartıştığını düşünün. Erkek muhtemelen çomar, geri kafalı gibi söylemlere maruz kalacaktı. Kadın da burası özgür bir ülke, istediğim gibi otururum ve sen bir kadına karışamazsın falan derdi feminist sayfalar paylaşıp erkeği linç ederdi.
 
Son düzenleme:
Adam kadına fiziksel ya da görsel bir rahatsızlık vermiyor. Bu durumda o adam kadını şikayet bile edebilir çünkü adam sonuna kadar haklı.

Sonra da kadınlar hor görülüyor falan diyorlar ve mahkemeye veriyorlar. Bir şey demek istiyorum da neyse.
Eşitlik isteyen kadınlar böyle bir durumda kendilerini gösterirler, feminizm'in asıl amacı kadın - erkek eşitliğini savunmak. Bu durumda kadına hak veren feminazilerden biridir.
 

Geri
Yukarı