Kadir Şeker tahliye oluyor

@ÖzkanK biz sadece malum partiyi savunuyorsun sanıyorduk. Gördüğümüz kadarıyla katilleri de savunuyormuşsun Özkan. Yazıklar olsun.

Öldürülen adamın geçmişine bakıyorum kadının geçmişine ve sabıka kaydına bakıyorum. Bir de Kadir'e bakıyorum kendi terazim de tartıyorum ve Kadir'i haklı buluyorum.

Direk tahliye olmaz büyük ihtimal olmamalı da zaten. Ne olursa olsun bir ceza almalı. Benim adalet çerçevemden bakarak keşke serbest kalsa ama kalmaz.

Lakin suçlu asın vurun 12 yıl az bile diyenlere tepkiliyim. Kadın çünkü evli çocuklarını bırakıp bu adama kaçmış. Üstüne uyuşturucu bağımlısı uyuşturucu taşırken yakalanıyor. Ölen adam desen Kadir'in yaşından fazla sabıkası var. İkisi de suç makinesi. Diğer tarafta Doktor olmak isteyen sınavlara hazırlanan bir genç var.
Kadın ile adam neden sokak ortasında kavga ediyor? Kadın neden bağırıp çağırıyor yardım istiyor. Üstüne ilk ifadesi başka sonra ki ifadesi başka kadının. Lakin Kadir'in hatası bu kadar büyük bıçak taşıması yanın da. Ve istemeyerek bile olsa adamı öldürmesi. Makul bir ceza ile yırtsa keşke.
 
images (45).jpeg

Arbede çıktı bir baktım bıçak adamın kalbinde hakim bey(!)
 
@ÖzkanK biz sadece malum partiyi savunuyorsun sanıyorduk. Gördüğümüz kadarıyla katilleri de savunuyormuşsun Özkan. Yazıklar olsun.
Bu adam kötü olan ne varsa savunuyor şaşırma. Yeri gelir teröristi savunur yeri gelir katili savunur. Ben şahsen alıştım artık, gördüğüm an direkt geçiyorum kendisini. Büyük ihtimal aktrollerden birisi.

Aktroll olup Kadir Şeker'i de savunması ayrı bir garip. Kadir Şeker'in tahliye olmasının en büyük sebebi, muhalefet ve muhalefet insanlar.
 
Öldürülen adamın geçmişine bakıyorum, kadının geçmişine ve sabıka kaydına bakıyorum. Bir de Kadir'e bakıyorum kendi terazim de tartıyorum ve Kadir'i haklı buluyorum.
Senin bu mantığına göre suç sabıka kaydı olanlar cinayete kurban gidince ceza almasın. Gerçekten harika mantıkmış, beğendim :D
 
Öldürülen adamın geçmişine bakıyorum kadının geçmişine ve sabıka kaydına bakıyorum. Bir de Kadir'e bakıyorum kendi terazim de tartıyorum ve Kadir'i haklı buluyorum.
Kadir hiçbir şekilde haklı değil.
A adamın sabıka kaydı var hadi öldüreyim nasıl olsa ceza almam(!)
 
Senin bu mantığına göre suç sabıka kaydı olanlar cinayete kurban gidince ceza almasın. Gerçekten harika mantıkmış, beğendim :D

Yaa hocam bana laf yetiştirmek zorunda değilsin lütfen işine bak.

Ben Kadir gibileri bana göre masumları savunan olayım sen git 15-20 sabıkası olan uyuşturucu bağımlısı olan yol ortasında kavga eden uyuşturucu kaçırırken yakalanan evlatlarını yüz üstü bırakan tipleri savun ol ne diyeyim sana herkes özgür.

İfade özgürlüğü var ülke de. Ve ben ne hakimim ne savcıyım ceza kanunularını maddelerini ezbere bilmem. Ben kendi gönül çerçevemden bakıyorum. Ceza alırsa gidip adliye önün de eylem yapacak orayı taşlayacak yakacak yıkacak halim yok. Kendimce az veya çok der geçerim gene.
 
@ÖzkanK benim tarafım belli Özkan. Ben katilleri savunmuyorum! Bir insan sabıkalı suçlu diye de ölümü hak etmiyor. Sen önce bir tarafını seç, kendi yazdıklarınla çelişiyorsun sürekli. O zaman Türkiye'deki cezaevindeki tüm suçluları öldürelim yahu. Cezaevine ne gerek var Özkan?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı