Direksiyon sınavında boşta gitmek yasak mı?

Katılım
18 Kasım 2016
Mesajlar
541
Makaleler
1
Cumartesi günü sınavım var. Benim parkurum Gaziosmanpaşa'da. L park alanına ise hafif eğimli bir yoldan gidiliyor ve eğitimlerde bile sürekli sıra oluyor. Eğitimlerde bacağım debriyaja basmaktan yorulmasın diye arabayı boş vitese alıyordum, önceki araç hareket edince benim de hareket etmem için freni bırakmam yetiyordu. Direksiyon sınavında en ufak hataya bile göz yummadıkları için soruyorum. Bu şekilde bir kullanış kalmama sebep olur mu?
 
Hocam her daim arabayı viteste bekletmeniz sizin için daha yararlı olacaktır ama o kadarına bir şey demezler. Ehliyet sınavlarında sıra beklemessiniz çünkü genelde sırayla yaparlar veya 2'li 3'lü gruplarla o yüzden fazla beklemessiniz.
 
Hocana sorabilirsin ama normal hayatta doğru ve rahat olanı öyle bir durumda boşa alarak gitmektir. Viteste gitmek amelelik oluyor biraz.

Dediğiniz normal hayat için doğru hocam fakat sınav için en güvenilir hangisi ise onunla gitmek daha doğrudur diye öğretiliyor eğer cins bir hocaya denk gelirse sıkıntı olabilir.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı