Hocam 11-12 sayfalık konuyu nasıl 2 cümleye sığdırdınız anlayamıyorum...Seninle aynı seviyede olanlarla gideceksin işte liseye. TEOG gibi kolay olsaydı orta seviyede olanla en üst seviye aynı liseye giderdi.
Yukarıda ne yazdım ben? Zihni yormadan genel tekrar yazmadım mı?Abartmayın zihin aşağı yukarı 1 haftadan sonra tembelleşmeye başlar. 1 gün dinlenmenin tam aksine zihni rahatlatacağını düşünüyorum.
Ders çalışma anlamında artık çok geç.@442923 Son tavsiyem;
Etrafınızdakilerden destek alın.
Benim Galatasaray Lisesi giden abisi olan ve Galatasaray Lisesi hedefleyen, Denemelerden 490 aşağısı almayan bir arkadaşım var. Sene başından beni gaza getirdi ve beni çalışmaya alıştırdı. Böyle sizi gaza getirebilecek kişilerle konuşun.
Seninle aynı seviyede olanlarla gideceksin işte liseye. Teog gibi kolay olsaydı orta seviyede olanla en üst seviye aynı liseye giderdi.
Ders değil yahu, İnsanın içindeki potansiyeli arttırması için ufak bir gaza ihtiyacı var. Onu kastediyordumYukarıda ne yazdım ben? Zihni yormadan genel tekrar yazmadım mı?
Ders çalışma anlamında artık çok geç.
Genç nüfus bu kadar fazlayken iyileri iti kopuktan ayırmak için mecbur hocam.Bu sistem Teog'a göre bence daha iyi en azından çalışan ile çalışmayan arasındaki farkı keskin bir şekilde tabii bir kişinin lise hayatı tek bir sınav ile belirlenmesi doğru değil ama sanırım tek sınavda yapılabilecek en doğru şey şu anda bu gibi.
Ki sene başında denemelerden 240 civarı alan ben şimdi 390-430 alıyorum.Ders değil yahu, İnsanın içindeki potansiyeli arttırması için ufak bir gaza ihtiyacı var. Onu kastediyordum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.