[Tarih Açıklandı] Minecraft bir tane alana bir tane hediye!

7 Haziran saat kaçta gelicek?
You don’t need to do anything to claim this, but please keep in mind that it might take 2 to 3 days for the game to show up as we roll it out to all eligible players.
7 Haziranda tüm hesaplara hemen dağıtılmayacak. Yavaş yavaş dağıtıma başlayacaklarmış ve tüm hesaplara dağıtılması 2-3 günü bulur demişler.
Aslında merak ettiğiniz tüm soruların cevapları burada var. Okuyun. İngilizceniz yoksa google'a sayfayı çevirterek okuyun. İşin özeti: Okuyun!
 
75TL verip bedrock satın alıyorsunuz ve 7 Haziran'da size Java veriliyor. Bugün son gün almak için 00.00'a kadar zamanınız var fakat siz alacaksanız çok bekletmeyin ne olur ne olmaz.

Şu an oyuna ayarlayacak param yok bu indirim bugün son bulacak bir daha bu şekil satılmayacak öyle mi?
 
Merhaba konu sahibi kardeşim şimdi ben bedrock alırsam Java bedava mı olacak? İyi sosyaller!

Gün içerisinde alırsanız evet. Almazsanız artık ikisi tek paket halinde satılacak.
Şu an oyuna ayarlayacak param yok bu indirim bugün son bulacak bir daha bu şekil satılmayacak öyle mi?

Şu an bir alana bir bedava gibi bir kampanya bu. Bugün bitiyor ve bugünden sonra iki oyun tek paket olarak satılmaya başlanacak O'da tahminimizce 100TL civarlarında olur galiba.
 
Hocam bugün bedrock alırsanız ücretsiz Java sahibi olacaksınız. Yarın bedrock ve Java tek paket halinde satılmaya başlanacak ayrı ayrı satılmayacak isterseniz onu da alabilirsiniz fakat fiyatı belli değil.
Bedrock dediğimiz Windows Edition oluyor değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı