Evou
Hectopat
- Katılım
- 24 Mayıs 2021
- Mesajlar
- 2.439
- Çözümler
- 5
Ah be, aynı kaderi paylaşıyoruz. Muhtemelen mahallede neresi varsa orası olur ancak hangi ilde yaşadığını söylersen belki bir lise bulunur. Sana tavsiyem imam hatip dışında her yer olur yeter ki imam hatibe gitme kendi geleceğini karartırsın. Sadece şunu soracağım, koskoca 80 dk lık oturumda nasıl 4 soru yapmayı başarabildin? İsteseydim bile yapamazdım.
Hocam 5 doğrum var fakat 18'ini çözmüştüm nasıl böyle yaptım bende bilmiyorum çok kolay gelmişti çözerken moralim çok bozuldu. Denemelerden 270-280 yapıyordum hatta en sonki denememde türkçeden 2 boşum 18 doğrum vardı sadece
Hesapladığımda 269 puan çıktı hocam, belki katsayı standart sapmadan falan 300 alabilir ki o da çok zor.
Hocam fazla değil mi o kadar puan? Ben 180-190 bekliyordum.
Puanla yerleşmeyi unut. Neresi yakınsa oraya gidersin büyük ihtimalle. Sonuçlarda sayısal cozmemissin hiç nasıl basit geçmiş anlamadım.
Matematik çözmedim bir tek.