Valorant derecesizde küfür için yasaklıyor

evrN

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
559
Çözümler
2
İlk öncellikle kimse gereksiz ban yemez, haklısınız.

Oyunda derecelideki rankım diamond 3 ve o eloda küfür vb. ye çok karışılmıyor, böylece ağzımızdan kaçırdığımız küfürlerden ban yemiyoruz fakat derecesiz girdiğimde ağzımdan en ufak bir kötü söz çıksa bile direkt hesap kilitlemesi yiyorum.
Tüm dolu hesaplarım bu şekilde ban yedi. Derecelide bunların neredeyse 100 katını yaparken derecesizde yapınca neden ban yiyorum?
Hesabı en yakın zamanda satıp sadece Vandal Phantom bıçaklı bir hesaba geçmeyi düşünüyorum.

1654687782577.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen açıklayayım sana. Valorant ve League of legends +10 yaş diye belirtilmiş bir oyun. Sen Normal oyuna girdiğinde o yaş aralığına denk geldiğinden küfür ederse ban yemen gayet doğal oluyor. Ayrıca her el bildiriyorlar :D aynı benim gibi.
 
Hemen açıklayayım sana. Valorant ve League of Legends +10 yaş diye belirtilmiş bir oyun. Sen normal oyuna girdiğinde o yaş aralığına denk geldiğinden küfür ederse ban yemen gayet doğal oluyor. Ayrıca her el bildiriyorlar :D aynı benim gibi.

Hocam ama ben bu oyuna ağza alınmayacak miktarlar kaybettim Allah'tan tüm hesapların banı en geç 07.11.2022 de bitiyor oradan zararı mı biraz da olsa kapatacağım.
 
@Oraltay'ın dediği gibi. Ya küfür etmeyi bırak ya da oyunu bırak :) her attığım küfür raporlamasına (sesli veya yazılı) Max 2 gün içerisinde geri bildirim veriyor Riot. Böyle böyle temizlenecek bu oyun toxic kitleden.
 
Ağızdan kaçan küfrü anlarım da klavyeden kaçan küfür sanki çok kaçmış olmuyor.

Çok basit bir çözüm yolu önereyim, küfür etmeyi bırakmanız hem sizin hem de insanlık için daha iyi bir gelecek demek.

Kanka inan bana chati dahi açmadım açtıysam bile sadece rep sabote yazmışımdır.
@Oraltay'ın dediği gibi. Ya küfür etmeyi bırak ya da oyunu bırak :) her attığım küfür raporlamasına (sesli veya yazılı) Max 2 gün içerisinde geri bildirim veriyor Riot. Böyle böyle temizlenecek bu oyun toxic kitleden.

Tamam da hocam ben dereceli girdiğimde adamlar Din'i değerlere küfür ediyorlar ban yemiyorlar.
 
Arkadaşlar sanırım ağır küfür ettiğimi düşünüyorsunuz 10 yaşında bir çocuk gelip yok annen şöyle mi yok annen böyle mi diyor bende s- 4pt4l v3l3D dedim çocuk ban yemedi benim hesap kitlemede :D
 

Geri
Yukarı