GTX 1660 sistemi satıp iPhone 11 almak mantıklı mı?

Tam.

0 olarak para vermeyin hocam üst modellere bakın eğer paranız çıkışıyorsa.

Hocam ailemin geçim sıkıntısı yok fakat babamın iphonea o parayı vermek istemiyor ondan dolayı alamıyorum.
Sonunda pişmanlık getireceğini düşünüyorum. Bilgisayarın yerini hiçbir alet tutamaz.
Hocam odamda klima yok yaz tatildi geldi klimanın altında yatarken kasa kasa telefon kullanmaktansa bence yaz boyu para biriktirip kışın belki daha iyi bir sistem alabilirim
 
Bence pişman olursunuz. Mevcut telefonunuzu satıp biraz da babanızdan destek alarak Android bir telefon alabilirsiniz bence. iPhone sandığınız kadar güzel değil.
 
Sistem satılıp telefona geçilmez ayrıca babana bir şey zorlamana gerek yok yaz tatili gelmiş çalış kazan ve istediğin telefonu al bakalım çalışınca o parayı verebilecek misin :)
 
Telefon işine fazla takılmayın. son model bir telefon almak sizi havalı ya da akıllı yapmaz. hala iphone 6 kullanan biri olarak söylüyorum, şu ana kadar telefon hep son sıradaydı benim için motor vs aldım ama hala bu hurdayı kullanıyorum. yakın zamanda değiştirip bütceme uygun iphone se ya da X-XS almayı düşünüyorum.
 
Hocam ailemin geçim sıkıntısı yok fakat babamın iphonea o parayı vermek istemiyor ondan dolayı alamıyorum.

Hocam odamda klima yok yaz tatildi geldi klimanın altında yatarken kasa kasa telefon kullanmaktansa bence yaz boyu para biriktirip kışın belki daha iyi bir sistem alabilirim.

Benim fikrimce telefonunuz güzel olsun elinizde şık dursun hocam. Ne gibi oyunlar oynuyorusunuz aktif olarak?
 

Geri
Yukarı