kalp doktoru
Centipat
Ben 18 yaşındayım. Sadece internetten alışveriş yapmak için kart çıkartmak istiyorum. Kredi kartı özelliği olmasın ama en iyi, en avantaşlı alışveriş kartı hangisidir?
Nasıl yaniBen İş Bankasına ait Nays'ı kullanıyorum. Cashback ile harcamalarınızdan geri ödeme kazanabiliyorsunuz. Bir bakın derim.
Üstüne ek faiz gelmiyor muİş Bankası'nın dijital cüzdanı Nays'a bakabilirsiniz diyor. Yüklediğiniz bakiyeye bağlı sanal Nays kartınız olur ve onunla harcama yapabilirsiniz. Dijital abonelikler gibi bazı kampanyalarında Cashback yani indirim veriyor. Hediye para olarak size tanımlanıyor. Bunu istediğiniz yerde harcayabiliyorsunuz.
Nays dışında Tami ve Papel'de kullanabilirsiniz. Yalnız Papel'de çok para tutmayın.
Kazanç hesabı var. Orada tuttuğunuz miktara günlük faiz alırsınız.Üstüne ek faiz gelmiyor mu
Ziraat'i bilmiyorum. Ama cashback olarak ön ödemeli kartlar banka kartlarına göre daha avantajlı. Birkaçı şöyle mesela:Zirrat bankası nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.