Boşluk doldurma'daki sallama seviyem.Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı denedin mi?
Whatsapp'ın bir önceki sürümlerinde bu sorun var mıydı?Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 kullanıyorum WhatsApp'tan görüntülü konuşurken karşı tarafa sesim çok az gidiyor. Normal ses kaydı aldığım zaman gayet normal çıkıyor ses. Ama WhatsApp'ta karşı tarafa çok kısık gidiyor sesim.
Sallama derken? Annemin iPhone 7 telefonu WhatsApp araması yapamıyordu sonra ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeldi.Boşluk Doldurma'daki sallama seviyem.
Aynı sorun bende de var. Android.Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 kullanıyorum WhatsApp'tan görüntülü konuşurken karşı tarafa sesim çok az gidiyor. Normal ses kaydı aldığım zaman gayet normal çıkıyor ses. Ama WhatsApp'ta karşı tarafa çok kısık gidiyor sesim.
Aynı sorun bende de var. Android.
Telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı denedin mi?
Evet kulaklık takıyorum mecbur. Ama çok kanser.Çok sıkıntılı hocam ya düzeltmiyorlar da.
Hocam onu da yaptım ama bir şey fark etmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.