Yeni Okulum ve Donanım Haber Hayranlığı....

AAK

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2012
Mesajlar
379
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Babasının görevi dolayısıyla okul değiştirmek zorunda kalan kahramanımız, bir umutla kendi kafasına denk arkadaşlar bulacağı ümidiyle tutar okul yolunu... Düşüncesi : "Teknolojiye, bilgisayara meraklı kişiler bulmaktır" bu yavrucağızın. Okuluna nihayet ulaşır. Bir avcı edasıyla arkadaşlarını gözlemleyen kahramanımız, herkesin elinde birer telefon ve uygulamalar , yeni çıkmış ROM'lar hakkında muhabbet edildiğini görür ve damlar sohbete... Biraz arkadaşlarını dinledikten sonra kendi görüşlerini usulca söylemeye başlar. Konu General Mobile Discovery telefonuna gelir... General Mobile'ın nasıl bir üretim anlayışına sahip olduğunu bilen kahramanımız pek de iyi yorumlar yapmaz telefon hakkında. İşte olay burada başlar. Karşısındaki insanların deli gibi bu telefonu ve General Mobile'ı savunmaya başladığını gören kahramanımız bir şeylerin ters gittiğini anlamıştır... Çok kısa bir süre içerisinde sınıftaki bir arkadaşının bu telefona sahip olduğunu görür zavallı kahramanımız ama anlam verememiştir hâlâ böyle koşulsuz savunmalarını... Yaklaşık iki ders sonra Donanım Haber ile benzerliğini keşfeden yazarımız yavaş yavaş bu ortamın malum siteden koktuğunu anlar..... Technopat'ın yetersizliğinden bahsedilince dayanamayan yazar üçüncü günde olmayan arkadaşlarını da kaybetmiştir.... Bu sene buralara çok uğrayamasam da kalbimdesin Technopat, arkadaşsızlığıma rağmen......
 
O başkasını seviyor, bırak artık yakasını hem sen basit bir sebepten arkadaşlarından niye uzaklaşıyorsun. Taraftar olmak sana birşey kazandırmazki, yerinde saydırır kaybettirir!
 
Herkes teknolojiden anlayacak ya da ilgilenecek diye bir şey yok. Anlamıyorlarsa da onlarla dalga geçerek anlamalarını sağlayamazsın. Yanlış anlama doğrudan sana söylediğim bir şey değil, forumda bir şeyler öğrenmeye çalışanlarla bazen dalga geçenlere söylüyorum. Uygun zaman gelmişken söyleyeyim dedim sadece.

Arkadaş olabilmek için birkaç ortak nokta gerekiyor ama illa teknoloji olacak diye bir şey yok. Zaten iyi arkadaş edinememek için bir sürü neden var, bir de bunu katma araya.
 
Kişilerle veya başka şeylerle dalga geçtiğim yok. Bir çok arkadaşım var zaten, aradığım benim gibi olan bir kaç kişiydi. Kimseyi küçümsediğim de yok fakat yanlış olan bir şeyin savunulmaya devam edilmesine tahammül edemem. Sırf ben para verip bir şey aldım diye aldığım şeyin her konuda iyi olmasını savunamam. Savunan kişide de bir hata olduğunu bilirim. Benim burada sözüm bilgi bağnazlığına. O yüzden hayal kırıklığına uğradığımı belirttim.
 
Nasıl bir kazık yediklerini anlarlar Kitkat güncellemesi gelmeye başladığında... GM bunlara KitKat mı verecek :) Rüyada görürler.

Hangi 600 TL' lik telefon güncelleme aldı da sen Discovery' den güncelleme bekliyorsun abi ? Ve 600 TL' ye bu özellikleri alabilmenin nesi kazık yemek bunu anlayamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı