Üniversite okunmalı mı?

@efeecan Ben şimdilik forumumuzun tecrübeli üyesi @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE ve DH konularını okuyorum tavsiye olarak çok bir bilgim yok ama olursa yardımcı oluruz 2024 nasıl geçecek merak ediyorum 2021 ve 2022 tezatların yılı oldu resmen.
DH'de de 333365 gibi kişiler var mı?
Meslek düşüncen varsa üniversite okumalısın yoksa BİM'de kasiyer olursun :D
Hocam ünilerin amacı meslek öğretmek değil diye biliyorum. Genel hatlarıyla öğretiyorlar, yol gösteriyorlar.
 
Ya yazılımda kendini geliştireceksin ya da Çok iyi bir puan alıp düzgün bir yere gitmen lazım. Yoksa hoşgeldin a101 kasiyeri.
 
Üniverstie insanlara dünya görüşü katar, hiçbir derse girmesen bile başka şehre gidip başka insanlarla tanışmak için gidilir. Azıcık akıllı olan insan birçok çevre kurar birçok iş fırsatı oluşturur, ben okurken üst sınıflardan birçok arkadaş edinmiştim mezun olmadan iş teklifleri gelmişti çünkü doğru atlara oynamıştım :D.

Herkes sağdan soldan duyduğu laflarla böyle konuşup gerçekten okumak isteyen arkadaşların hevesini kırmasa iyi. Adam üniversiteye kayıt olup dersleriyle gram ilgilenmeyip gezip tozuyor ondan sonra "boş ortam" deyip geçiyor.

Üniversitede her tipten insan var, eğer vizyonsuz biriysen gider ergen ortamında takılırsın, eğlence arıyorsan eğlenceli insanlarla takılırsın, yok gelecek inşaa etmek istiyorsan kafası çalışan kişilerle takılırsın. Üniversite bittiğinde de bu tercihlerin sonuçlarına katlanırsın. Diyelim kafası çalışan insanlarla takıldın arkadaş oldun onlarla ödevler yaptın o kişler mezun olup işe girince sana referans olur, müdürlerine ya ben bu çocukla okuldan tanışıyorum ödevler yapıyordum iyi çocuktur vs. der. Ha sen gidip zibidilerle takılırsan mezun olunca onlarla birlikte işsizler kervanıa katılırsın :D.

Not: Sözlerim sana değil, üniversitede ortam şöyle diyenlere, üniversitede arayan belasını da bulur mevlasını da :D.
 
@One Face DH çöptür en azından yarısı ve troll yok neymiş 100 net yapmayan konudan çıksınmış falan...

Hocam DH'yi sadece kanal tavsiyeleri ve kitaplar için bakıyorum kalanı troll ve gerçekte yapamadığı neti yazan ucubeler bu yıl ülkenin en iyi net ortalaması şöyle olur:
-50 Altı dahil etmemekle beraber.
51-62 Arası meslek lisesi veya az çalışanlar veya sınav anı heyecan yapanlar.
63-79 genel ortalama bu yıl böyle olabilir paragraftan.
80+ bu yılın iyi seviyesinin başlangıcı.
91+ Bu yılın gerçek derece netleri olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı