Kasım_0
Centipat
İTÜ için şu an çalışmaya başlamak biraz sıkıntı olur.
Sebebi nedir peki hocam?
Hocam hiç öyle bir şey olur mu sizin aradığınız şey yattığınız yerden para kazanmak.
En başarılı olacağın iş, ilgilendiğin, onun için emek harcarken yorulmadığın aksine mutlu olduğun iştir. Ne okursan oku, ne işe girersen gir, dönüp ilgi alanına meylediyorsun. Bu yaşta neyi sevdiğini bilebilir misin bilmiyorum. Ama neyle ilgileniyorsan, onun bölümünü oku ve okurken o işin de içine gir. Ve okumanı da girdiğin işe göre şekillendir. Seçeceğin dersler, yan dal veya mastır. Özetle okuduğun şey sana bir şey kazandırsın ki yaptığın işte en iyilerden ol.
Sebebi nedir peki hocam?
Yani bilgisayarlarla aram iyi olduğu ve sevdiğim için bilgisayar mühendisliği isterdim ancak mühendislik kısmı işte çok yorucu olacağını düşünüyorum aşırı yoğun tempo kaldırabileceğimi sanmıyorum.
12. sınıf olduğunu varsayarak konuşuyorum eğer TYT'de ve AYT'de eksiğin varsa 6 ayda tamamlamak ve İTÜ kazanmak zor olur.
Çalışmaya şimdiden başla o halde. Mesela kötü üniversitelerde dahi özel sektörden yürüyebileceğin bölümler okuduğunda ve biraz da sermayen varsa oralardan ilerleyebiliyorsun. Üç aşağı beş yukarı İTÜ seviyesindeki üniversitelerden birisinde iyi bir bölüm okursan çevrendeki insanlar kaliteli olacağı için seninde kaliten artar, bir şekilde yolunu bulursun.Neden 10. Sınıfın başındayım daha.
Neden 10. Sınıfın başındayım daha.
10. Sınıfım ve gelecek kaygısı çekiyorum önümde daha 3 yılım ve mezuna kalma hakkım var.
Neden 10. sınıfın başındayım daha.
10. sınıfım ve gelecek kaygısı çekiyorum önümde daha 3 yılım ve mezuna kalma hakkım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.