God of War Steam'de 263 TL

Hocam isterseniz şimdi alın kenarda dursun yaz indirimde daha büyük indirim olursa bugün aldiginizi iade eder yaz indiriminde bir daha alırsınız. Hem benim dediğim gibi bugün indirim olma sebebi yaz indirimde indirime girmemesine sebep olabilir.

Evet benim de aklıma aynı soru geldi acaba şimdi alsam mı diye.
 
Epic'te girmesini bekle, kuponla alırsın.
Epic Games en büyük indirimi olan Mega indirimde bile kuponu çok kıstılar. Zaten öyle büyük kuponlar uzun süre gidemezdi. Muhtemelen yeteri kadar insanı kendilerine çektiklerini düşünüyorlar ve bu yüzden yakında tamamen kaldırabilirler.

Evet benim de aklıma aynı soru geldi acaba şimdi alsam mı diye.
Paranız var ise ve oynayacaksınız alın derim. Sonuçta Steam " fiyatı ben aldıktan sonra daha da ucuzladı"gibi bir seçenekle iade hakkı tanıyor.
 
263TL bayilmak birazcık üzecek ama bakalım alacağım galiba.
Hikâyesi bile 30 saat sürüyor ve yan görevleri bile keyifli oyunun ben PS4'de platinlemistim. Yan görevlerle 50 saati geçer diye düşünüyorum. Tabii 260TL yine de yüksek bir miktar. Daha da indirim beklenebilir.
 
330 lirayken zam yapmadı şimdi de indirimde. Her kuruşuna kesinlikle değer. Türkçe altyazı da cabası. Witcher'dan oluşan boşluğumu Odyssey ile gidermiştim. Odyssey'den doğan boşluğu da Gow ile giderdim. Biraz da oynadığınız oyunlara bağlı alıp almamanız.

Örneğin RDR 2 ile de açlığımı gideririm dedim ama Western sevmeme rağmen olmadı. Oyun çok ağır geldi. Bitirdim ama sonuçta bana pahalıya patlamış oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı