Hocam 1080p kullanacağım için o kadar yüksek bir kart uzun bir süre ziyan olur. Bir de bütçem o kadar yok malesef. Normalde 6800 alacaktım ama arada 600 TL fark var diye koyup XT sürümüne çıktım. Şu an alıyorum.Hocam az daha koy 6900xt al.
Hocam 1080p kullanacağım için o kadar yüksek bir kart uzun bir süre ziyan olur. Bir de bütçem o kadar yok malesef. Normalde 6800 alacaktım ama arada 600 TL fark var diye koyup XT sürümüne çıktım. Şu an alıyorum.Hocam az daha koy 6900xt al.
Hocam 1080p kullanacağım için o kadar yüksek bir kart uzun bir süre ziyan olur. Bir de bütçem o kadar yok maalesef. Normalde 6800 alacaktım ama arada 600 TL fark var diye koyup XT sürümüne çıktım. Şu an alıyorum.
Bence de kesinlikle değer fakat 5600X ile 1080p kullanımında zaten darboğaz olacağı için 100 üstü FPS aldığım oyunlardaki FPS değerleri hemen hemen aynı olacak. O yüzden gerek duymadım. Dediğim gibi o kadar bütçem de yok.Hocam bence değer fiyat farkına RX 6900 XT 3090 ile yarışan bir kart.
2K da 5600x 6900XTyi besleyebiliyor mu ?Hocam 1080p kullanacağım için o kadar yüksek bir kart uzun bir süre ziyan olur. Bir de bütçem o kadar yok malesef. Normalde 6800 alacaktım ama arada 600 TL fark var diye koyup XT sürümüne çıktım. Şu an alıyorum.
Evet. Oyunların çoğunda %85+ oranında besler.2K da 5600x 6900XTyi besleyebiliyor mu ?
Tahminimce RX 6800 XT, 10.000TL'yi görür.Bence de kesinlikle değer fakat 5600X ile 1080p kullanımında zaten darboğaz olacağı için 100 üstü FPS aldığım oyunlardaki FPS değerleri hemen hemen aynı olacak. O yüzden gerek duymadım. Dediğim gibi o kadar bütçem de yok.
@B 52 Stratofortress 12.4K'ya 6800 XT alarak ekran kartı macerasını kapattım hocam. Umarım daha düşmez.![]()
Bence de kesinlikle değer fakat 5600X ile 1080p kullanımında zaten darboğaz olacağı için 100 üstü FPS aldığım oyunlardaki FPS değerleri hemen hemen aynı olacak. O yüzden gerek duymadım. Dediğim gibi o kadar bütçem de yok.
@B 52 Stratofortress 12.4K'ya 6800 XT alarak ekran kartı macerasını kapattım hocam. Umarım daha düşmez.![]()
Büyük ihtimal yanlış yazılmıştır. Zaten şu an bile kendileri en ucuza satıyor. 9800 gibi bir fiyat tavsiye edilen fiyatın da epey altında.20 Haziran Pazartesi günü İncehesap Hesaplı Haziran kampanyası başladığında gün içerisinde 6800 XT Merc 9800 TL, 6800 XT Qick 9600 TL'ye satıldı ancak akşam olmadan fiyatları 12-13 bine çektiler. Nedense hiçbir forumda hiçbir sitede bahsini göremedim bayağı da bakmama rağmen. Gerçekten inanılmaz bir fiyattı.
Fiyatın yanlış yazıldığını düşünmüyorum açıkçası. 6900 xt'leri de 14 bine indirimli satışlarında bekledikleri kâr oranının altında kalsalardı erken bitirirlerdi ancak gidişattan memnun olmalılar ki günler sürdü indirim, halen de sürüyor. 6800 xt için 10 bin tl altından satışlar bir yerden sonra kurtarmamaya başladı herhalde ki hızlıca değişikliğe gittiler.Büyük ihtimal yanlış yazılmıştır. Zaten şu an bile kendileri en ucuza satıyor. 9800 gibi bir fiyat tavsiye edilen fiyatın da epey altında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.