Sigortalı işe sahip olmadan kredi kartı nasıl çıkartılır?

Eray DEMİREL

Kilopat
Katılım
14 Ağustos 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için şimdiden.

Merhaba abiler bir şey danışmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bilgisayar mühendisliği okuyorum bilgisayara ihtiyacım var bu yıl çalıştım 3 ay bilgisayar almak için ama ailevi birkaç problemden dolayı o parayı aileme göndermek zorunda kaldım. Almak istediğim bilgisayar da 12bin civarındaydı şu an 18bini aşmış durumda. Bilgisayar hayalinden tam vazgeçmişken MediaMarkt'ın bir kampanyasına denk geldim benim almak istediğim bilgisayarın daha bir üst modeli şu an 15999 TL'ye satılıyor. Ailemle konustum her ay 2000 lira burs yatıyor bana KYK kredi barınma desteği vs. bir yerden kredi bulalım alalım 12 ay taksitle ayda 1333 TL'ye alabiliyorum. Her yere baktık aile eş dost kimsenin o kadar limitli kredisi yok bulamadık. Sizlere sorum şu bankalar bana kredi verir mi? Sigortalı bir işim olmadı hiç çalışmıyorum da ama burslarımı falan göstersem bilmiyorum bu konu hakkında ne yapabilirim? Benim son çarem kendimi geliştirmek için bir bilgisayara ihtiyacım da var ve fiyatlar bu kadar ucmusken baska hiçbir zaman alamam bunu kaçırmamam gerekiyor.
 
Banka hele ki kredi notu olmayan bir kişiye gidip 15-20 bin limitli kredi kartı vermez, muhtemelen 5000TL'nin daha altında bir limitle anca kart verirler.
 
Fibabank'ın sitesinden kredinizi sorgulayın. Kredi notu olmayan birisine 2000TL falan kredi kartı veriyorlar zaten. 10 bin TL biraz zor gibi. Medimarkt'ın ödeme bölümünde alışveriş kredisi seçenekleri varsa deneyebilirsiniz oradan da.
 
İlk senenizde 16000 TL limitli bir kredi kartı alabilmeniz için 8000 TL gelirinizin olması gerekiyor. Resmi geliriniz yoksa kredi kartı başvurunuzun onaylanması daha zor oluyor. Geliriniz tespit edilemeyince en fazla 2000 TL limit veriliyor. Kredi notunuz iyi olunca diğer gelirler kısmından girdiğiniz gelir doğru kabul edilip ona göre limit verilebiliyor ve gelir belgesi veya sigorta istenmiyor.
 

Geri
Yukarı