Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 2022'de oynanır mı?

neqetria

Hectopat
Katılım
30 Mart 2022
Mesajlar
6.539
Makaleler
2
Çözümler
34
Merhaba dostlar, 2-3 ay önce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege almıştım indirimdeyken. Ama zor olduğunu düşünüp oynamamıştım, şimdi arkadaşa tavsiye ettim o da aldı ve oynamaya başladık fakat sizce hâlâ oynanır mı bu oyun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanır, hele arkadaşla aşırı sarıyor. Oynanışa alışmak diğer oyunlara göre zordur ama oturttuktan sonra aşırı keyifli bir oynanış sunuyor.
Arkadaşım ilk 3-5 elde silicem falan diyordu şuan operatör falandı,ve baya sardı falan diyor Valorant gibi toxiclerin oynadığı bir oyun yerine R6 oynamak daha mantıklı bence.
 
@neqetria Oynanmaz mı be. Sana şöyle söyleyeyim oyuna başladığında “Yeni Gelen” diye bir kısım var oraya atıcak orada yeni gelen insanlarla eşleşeceksin, daha sonra istersen derecesiz girebilirsin ama derecesiz oynamak aşırı zor. Üstüne üstlük adamlar çılgın gibi oynuyor, valorant, pubg gibi oyunlarda deneyimim olmasına rağmen aşırı zorlanmıştım. Ama sana şöyle söyleyeyim 30 saat de falan oyunda yavaş yavaş iyileşmeye başlıyorsun ortanın biraz alt seviyesinde oynuyorsun 40 saat olduğunda ise orta seviyelerde oynuyorsun, lakin oyunu iyice öğrenmek yani en azından Valorant ile kıyaslarsak Rainbow’da “Immortal” olmak istiyorsan en az 300 saat oynaman gerekli. Tabi bunlar benim kendi deneyimlerim, kişiden kişiye değişir öğrenme süresi.
 
Arkadaşım ilk 3-5 elde sileceğim falan diyordu şu an operatör falandı, ve bayağı sardı falan diyor Valorant gibi toxiclerin oynadığı bir oyun yerine R6 oynamak daha mantıklı bence.

R6 da daha fazla toxic var özelikkle klefei diye bir adam gelmişti maçta AFK kalıyor 3 4 maç geldi bir bana bir karşı takıma
 
@neqetria Sana kendi oynadığım bir kaç klibi atayım, zamanla gelişiyorsun tamı tamına tutarlı olmayabilir ama belki 20 saat de falan zevk almaya başlarsın. Başlarda zevk almadım diye bırakma bence.



 
@neqetria Sana kendi oynadığım bir kaç klibi atayım, zamanla gelişiyorsun tamı tamına tutarlı olmayabilir ama belki 20 saat de falan zevk almaya başlarsın. Başlarda zevk almadım diye bırakma bence.



Şuan 6 saatim var ve zevk almaya başladım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı