ADSL altyapı nasıl VDSL yapılabilir?

russtha

Centipat
Katılım
14 Mayıs 2022
Mesajlar
394
Çözümler
3
Yer
Bursa
Selam arkadaşlar. İnternetimden hiç memnun değilim ne olursa olsun berbat. Çünkü altaypım ADSL ve TurkNet internet sorgulamada 9 Mbps çıkıyor şaka gibi. Oyun indiriyorum 1.8 MB maksimum. Türk Telekom kullanıcısıyım. VDSL altyapıyı ADSL yaptırmak istiyorum. Kimin ile görüşmeliyim bu konuda veya yapılma imkanı var mı sizce?

Arkadaşlar bu arada müşteri hizmetleri ile konuştuğumda hattın yasal sahibi yani babamın konuşması gerektiğini söylediler. Sizce ADSL altyapı VDSL olabilir mi? İmkanı var mı?
 
Bu siteden bir altyapı sorgulaması yapıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Konu dışı ama ben de paylaşşsam bakar mısınız?
1656700723746.png
 
@russtha @405668

İkinizin de altyapısı VDSL destekliyor fakat boş port yok. Ara ara yine bu siteden kontrol edip VDSL satırındaki YOK, VAR olarak değişirse o anda hemen abone olduğunuz firmada VDSL'e başvurup geçiş yapabilirsiniz. Böyle durumlarda birisi aboneliğini iptal ediyor mesela onun portu boşa çıkıyor. Denk gelirseniz o boşalan portu siz kaparsınız.

Ortalama olarak da 55-60 Mbps hız alabilirsiniz.
 
@russtha @405668

İkinizin de altyapısı VDSL destekliyor fakat boş port yok. Ara ara yine bu siteden kontrol edip VDSL satırındaki yok, var olarak değişirse o anda hemen abone olduğunuz firmada VDSL'e başvurup geçiş yapabilirsiniz. Böyle durumlarda aboneliğini birisi iptal ederse mesela onun portu boşa çıkıyor. Siz denk gelirseniz siz kaparsınız.

Ortalama olarak da 55-60 Mbps hız alabilirsiniz.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
 
@russtha @405668

İkinizin de altyapısı VDSL destekliyor fakat boş port yok. Ara ara yine bu siteden kontrol edip VDSL satırındaki YOK, VAR olarak değişirse o anda hemen abone olduğunuz firmada VDSL'e başvurup geçiş yapabilirsiniz. Böyle durumlarda aboneliğini birisi iptal ederse mesela onun portu boşa çıkıyor. Siz denk gelirseniz siz kaparsınız.

Ortalama olarak da 55-60 Mbps hız alabilirsiniz.
Onları biliyordum zaten hocam. Sıkıntı olan aylardır boş port açtıramamız, sürekli çalışmalar devam ediyor... Belki başka bi' yerden başka bi' şey çıkar umuduyla bakmıştım.
 
Port işi biraz şans işi maalesef.

Eğer port için çok uzun süredir bekliyorsanız doğrudan fiber talep edin bari onu bekleyin. En azından beklediğinize değer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı