TÜİK: Haziran Ayı Enflasyonu %4.95, Yıllık Enflasyon %78,6

Yakında Steam'de bir şey yapamayacak. Oyunlar bile zamlaniyor artık. Açık artırmaya döndü iş teklifi verip hemen almak zorundasın.

Maalesef yapacak bir şey yok. FIFA bile 800-1200 TL arası olması bekleniyor. FIFA ve WoW gibi oyunlar oynayıp bütün senemi kapatacak oyunlar alıyorum artık.
 
Evet etkiler. Ama normal memura yapılan kadar oran yapılmıyor. Zaten bildiğiniz gibi maaş kesintisi de oluyor.

Ne kadar güzel 3100 küsur fazlaydı zaten bize(!) 2300 küsur ile yine fazla(!) neyse en azından gelir akışı olacak ve annem ve ablam sağlık sigortası devam edecek tek olumlu yanı bu.
 
@murat_boy93 anlıyorum Murat bey, ben de tahminimi söylemiştim. Almanya %7 enflasyon ile yılların zirvesini yapmış, biz o enflasyonu 1 ayda yapıyoruz :D Almanya bizi kıskanıyordur herhalde.

Tabii kıskanacak o kadar bak kıskandıkları için enflasyon yapmaya çalışıyorlar ama yetişemezler bize :D
 
1656921322241.png


Emekli zammı kesinleşti yazıyor ama daha belli değil mi?
 
@murat_boy93 Murat bey GTA 6'nın ne zaman çıkacağı da belli değil diye biliyorum. Diğer milletlerin yıllar sonra yaptığı zirve enflasyonu biz bir ay içerisinde yapmaktayız. Durum böyle devam ederse 600 lirayı geçecektir tahminimce.
600 lira olursa öpüp başımıza koyacağımız günler yakın bence. Harika ülkemizde 60 euro 1000 liradan fazla ettiği için şaşırmam yani 800 900 liralara
 
@Ömerrrrrr Türk Lirası diğer para birimlerine karşı çok değer kaybetti. Devlet büyüklerimiz uzun süreli ekonomi planı yapmaktan ziyade kısa süreli, günü kurtarmalık ekonomi planı yaptığı için pek bir işe yaramıyor. Evet anlık olarak işe yaramakta ama işler bir süre sonra çıkmaza yol alıyor ve eskisinden de beter oluyoruz. BDDK'nın da 24 Haziran'da aldığı karar buna örneklerden birisidir.
 

Geri
Yukarı