14 TL'ye düşük sistem gerektiren oyun tavsiyesi

Hocam keşke hesabınızı ya da kütüphanenizi bıraksaydınız buraya. :) Outlast 2'ye de bakabilirsiniz eğer kaldırıyorsa.

1657020484149.png


1657020499629.png


1657020538226.png


Kütüphanem bu kadar değil ama burada güzel oyunlar var diğerleri kart oyunu. Param bitmedi daha var 25 TL var yarın bir arka plan daha satacağım. O yüzden 35 TL'ye sepet önerirseniz sevinirim, bir sorumda benim PC streamer Life Simulator kaldırır mı?
 
Ravenfield almanızı öneririm hocam, 2. Dünya Savaşı paketi eklersek aşırı zevkli olur gibime geliyor, en kısa zamanda almayı planlıyorum.
 
CS 1.6 - Source. 👽

Ben normal CS 1.6 oynuyorum Source hoşuma gitmiyor.

Ravenfield almanızı öneririm hocam, 2. dünya savaşı paketi eklersek aşırı zevkli olur gibime geliyor, en kısa zamanda almayı planlıyorum.

O oyunu biliyorum bir zamanlar YouTuber bedava diye indirdim crack çıktı eskiden çok oynardım o oyunu bakacağım teşekkürler.
 
Epic'ten bedavaya A Plague Tale Innocance almışsındır diye düşünüyorum. Düşük sistem demişsin ama bilmiyorum kaldırır mı, şu anda yeni başladım ve oynuyorum. Çok müthiş akıcı, hikayesi içine çekiyor, sanki gerçekten veba dönemindeymişsin gibi bir his veriyor.
 
FNAF 4 olabilir korku isterseniz.

FNAF 4 oynamam ben hiç sevmiyorum FNAF serisini. Sadece Ark'larla oynarım belki bakarım ama teşekkürler.

Epic'ten bedavaya A Plague Tale ınnocance almışsındır diye düşünüyorum. Düşük sistem demişsin ama bilmiyorum kaldırır mı, şu anda yeni başladım ve oynuyorum. Çok müthiş akıcı, hikayesi içine çekiyor, sanki gerçekten veba dönemindeymişsin gibi bir his veriyor.

Almadım ve bilgisayar kaldırmaz sistem özelliklerini yazdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı