Bannerlord hile açmak için Config dosyası yok

Bannerlord'da hile aktif etmek için tarif edilen şekilde benim dosyalarımda Config yok ve aktif edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Technopat kuralları gereği oyunun Orijinal (Steam/Epic) olduğunu varsayarak yazıyorum;

Bannerlord'da hileleri aktif eden engine_config.txt dosyası oyunun kurulu olduğu yerde değil, Belgelerim klasöründe bulunur.

Şu yolu kontrol et:C:\Users\[KullanıcıAdın]\Documents\Mount and Blade II Bannerlord\Configs

Önemli Not: Eğer oyunu hiç başlatıp ana menüye gelmediysen veya bir kayıt (save) oluşturmadıysan bu dosya henüz oluşmamış olabilir. Oyunu bir kez açıp kapatırsan dosya oraya gelecektir. Dosyayı not defteriyle açıp cheat_mode = 0 değerini 1 yapman yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat kuralları gereği oyunun orijinal (Steam/Epic) olduğunu varsayarak yazıyorum;

Bannerlord'da hileleri aktif eden engine_config.txt dosyası oyunun kurulu olduğu yerde değil, belgelerim klasöründe bulunur.

Şu yolu kontrol et:C:\Users\[KullanıcıAdın]\Documents\Mount and Blade II Bannerlord\Configs

Önemli not: Eğer oyunu hiç başlatıp ana menüye gelmediysen veya bir kayıt (save) oluşturmadıysan bu dosya henüz oluşmamış olabilir. Oyunu bir kez açıp kapatırsan dosya oraya gelecektir. Dosyayı not defteriyle açıp cheat_mode = 0 değerini 1 yapman yeterli.

Hocam oyun D diskimde kurulu söylediğiniz adımda documents boş hiçbir şey yok.

Hocam oyun D diskimde kurulu söylediğiniz adımda documents boş hiçbir şey yok.

Hocam oyunun D diskinde kurulu olması fark etmez, oyunlar genelde ayar ve save dosyalarını hep C diskindeki kendi kullanıcı klasörüne (belgelerim) atar. Eğer orada klasör boşsa muhtemelen Windows o dosyaları OneDrive içine yedeklemiştir. Bir de OneDrive klasörünün içindeki Belgelerim'e bak istersen, genelde oraya saklanıyor o dosyalar. Ha bir de oyunu hiç açıp ana menüye kadar gelmediysen o dosya henüz oluşmamış da olabilir, aklında bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı