Windows 10 yüklenemedi sorunu

Yükseltme aracı ile denediğimde de aynı hatayı alıyorum.%100 e geldikten sonra
Eki Görüntüle 122546
taramada ise sorun bulmuyor. zaten diğer komutlarıda çalıştırmıştım.
Eki Görüntüle 122547
Windowsum orjinal olmasa basıcam formatı ama lisansımıda güncellemem gerekiyor. :(

Format atabilirsiniz. Produkey gibi bir programla Windows 8 ürün anahtarınızı öğrenin. Ardından başka bilgisayardan bu aracı çalıştırıp kurulumu indirip doğrudan USB'ye yazdırın ve ya UEFI kurulum yapacaksanız iso olarak kaydedip Rufus gibi bir programla USB'ye yazdırın. Başka bilgisayar kullanma gibi bir şansınız yoksa güvendiğiniz bir kaynaktan lisansınıza uygun Windows 10 10586 iso dosyasını indirin.

İsterseniz USB'den temiz kurulum yapmadan önce iso içeriğini sıkıştırma programıyla açıp setup.exe çalıştırıp yükseltme yapmayı deneyebilirsiniz. USB'den 10586 temiz kurulum yapacaksanız kurulum yaptıktan sonra öğrendiğiniz ürün anahtarını ayarlar güncelleştirme etkinleştirme bölümünde ürün anahtarını değiştir tuşuna basarak ürün anahtarınızı girip sistemi etkinleştirebilirsiniz. Kurulum aşamasında ürün anahtarınızı girmeyi de deneyin. Kabul etmezse bu adımı atla seçeneğini seçebilirsiniz.
 
O kadar uğraşacak durumda değilim belki ileride bakarım ama lisanslı windowsumla bu kadar sorun yaşamak gerçekten çok ilginç...
Şimdiden windows 10 la ilgili aklımda birsürü şüphe oluşmaya başladı.
 
Basıcam Formatı diyince çözüm olarak söyledim.

Windows 10 Yüklemesi 0xC1800103 - 0x90002 Hatası Çözümü - Medya Sultanbeyli Haber Portalı
Bu yazıyı okuyun donanım kaynaklı da olabilir. Hız aşırtma yapılmış bilgisayarlarda da yükseltme başarısız olabiliyor. Burada bellek ile alakalı bir sorun yaşamış arkadaş.

Ayrıca iso dosyası indirip içini sıkıştırma programıyla açıp setup.exe çalıştırıp yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Ama bence o yöntemle de aynı hatayı alabilirsiniz.
 
Ofisteki Farklı donanımlı diğer bilgisayarda da aynı hatayı aldım. Sorunu bir türlü anlayamadım. dnsler ipler felan hep otomatik internet bağlantısıyla ilgili olabiliryor mu acaba. Süperonline kullanıyorum...
 
Iso ve flash disk olarak da indirmeyi denedim ama gene %99 da hata mesajı aldım.
media creation tool.JPG
 
ISO içini açıp setup.exe çalıştırınca bu hatayı verdiyse bence daha önce bahsettiğim gibi donanımsal bir durumdan dolayı bu hatayı veriyor. Produkey programıyla ürün anahtarınızı öğrenip USB'den temiz kurulum yapmayı deneyin. Daha sonra ayarlar etkinleştirme bölümünden ürün anahtarınızı girersiniz.

Windows 10 1511 10586 ISO dosyasını burdan indirebilirsiniz.
http://software-download.microsoft....1449749338&h=a4a0716ada34cac5ee8f96c0ce48e699

Bu videodaki yöntemi deneyin. Belki sorun düzelir. Dil ile ilgili her şeyi Türkçe olarak ayarların.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Windows 8.1 Pro Single Language diye bir sürüm yok. Windows 8.1 Single Language var. Kurulum yaparken ürün anahtarınızı kabul etmezse adımı atla seçeneğini seçin kurulum yapın. Kurulum yaptıktan sonra ayarlar güncelleştirme etkinleştirme ürün anatarını değiştir tuşuna basıp ürün anahtarınızı girip etkinleştirebilirsiniz.

Windows 10 Home Single Language Türkçe 64 bit iso dosyası:
http://software-download.microsoft....1449821827&h=d280900931f6dca28a2f08c85c28447d
 
Evet. win10 Home single language de kurulum yapılıp lisans pro ise pro olarak yüklüyormuş.
Kuurlumun başında ürün anahtarı soruyor, geçemiyorumda bu bölümü win 8.1 ürün anahtarımı mı gireceğim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı