Arkadaşlar bir dosya için erişim izni almaya çalıştım ama olmadı bende.
Dosyanın sahibini değiştiricektim ama çok fazla kullanıcı vardı hangisi benim bulamadım.
Nereden öğrenebilirim?
Sağolun.Sahipliklerle uğraşmamın sebebi Windowsapp diye bir klasör var ve 12gb yer kaplıyor laptopdada alan kalmadı o yüzden silmek istiyorum çokta önemli bir klasörde değil sanırım.Görev Yöneticisi'ni açın ve kullanıcı sekmesine gelin diğerleri kullanılmadığı için o anki kullanılan kullanıcı hesabını görüceksiniz.
Not sahiplikler ile fazla uğraşmayın derim yanlıl bir şey yaparsanız bilgisayarınıza format atmak zorunda kalabilirsiniz başıma geldi diye söylüyorum masaüstüne bile erişemiyordum bırakın dosyalara girmeyi.
Sağ olun. Sahipliklerle uğraşmamın sebebi windowsapp diye bir klasör var ve 12 GB yer kaplıyor laptopdada alan kalmadı o yüzden silmek istiyorum çok da önemli bir klasörde değil sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.