Şimdiden teşekkür ederim. Eskişehir de yurt veya ev kira fiyatları uygun mudur?ESTÜ'lüyüm. İstediğiniz soruyu cevaplayabilirim.
Bence Ege üniversitesi.
Ben 1+1 için 1650 TL ödüyorum. Düzgün bir yer şuan 2k'dan aşağı yok. Özel yurtlar ise 3-3.5k istiyor. Devlet yurtları yeni yapılan üniversiteye yakın ve herkesi oraya yolluyorlar. Muttalip köyünde olduğu için her an çarşıya çıkılmıyor. Saat başı tek otobüs var.Şimdiden teşekkür ederim. Eskişehir de yurt veya ev kira fiyatları uygun mudur?
Eskişehir Teknik üniversitesi nasıl peki eğitim ve sosyallik açısındanBen 1+1 için 1650 TL ödüyorum. Düzgün bir yer şuan 2k'dan aşağı yok. Özel yurtlar ise 3-3.5k istiyor. Devlet yurtları yeni yapılan üniversiteye yakın ve herkesi oraya yolluyorlar. Muttalip köyünde olduğu için her an çarşıya çıkılmıyor. Saat başı tek otobüs var.
Eğitim olarak hazırlık gördüm ve doktora yapmayan hocaların tek derdi maddiyat. Çok ilgi ve üstüne düşme yok. Sosyallik büyükşehirlere nazaran çok yok. Tabi bunun en büyük nedeninin ekonomik olduğunu düşünüyorum. Anadolu öğrencisi bir hayli fazla olduğu için çevre edinilebilir ama ben pek de kaliteli kişilikler göremedim. Şehir olarak Türkiye'nin Amsterdam'ı deniyor ve çok haklı buluyorum. Eğer ekonomi düzelirse büyük ihtimal yatay geçiş yapacağım.Eskişehir Teknik üniversitesi nasıl peki eğitim ve sosyallik açısından
Bilgiler için teşekkür ederim hayırlı günlerEğitim olarak hazırlık gördüm ve doktora yapmayan hocaların tek derdi maddiyat. Çok ilgi ve üstüne düşme yok. Sosyallik büyükşehirlere nazaran çok yok. Tabi bunun en büyük nedeninin ekonomik olduğunu düşünüyorum. Anadolu öğrencisi bir hayli fazla olduğu için çevre edinilebilir ama ben pek de kaliteli kişilikler göremedim. Şehir olarak Türkiye'nin Amsterdam'ı deniyor ve çok haklı buluyorum. Eğer ekonomi düzelirse büyük ihtimal yatay geçiş yapacağım.
Ben de fizik seçmeyi düşünüyorum Estü de vardı aklımda, eğitim açısından biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?Eğitim olarak hazırlık gördüm ve doktora yapmayan hocaların tek derdi maddiyat. Çok ilgi ve üstüne düşme yok. Sosyallik büyükşehirlere nazaran çok yok. Tabi bunun en büyük nedeninin ekonomik olduğunu düşünüyorum. Anadolu öğrencisi bir hayli fazla olduğu için çevre edinilebilir ama ben pek de kaliteli kişilikler göremedim. Şehir olarak Türkiye'nin Amsterdam'ı deniyor ve çok haklı buluyorum. Eğer ekonomi düzelirse büyük ihtimal yatay geçiş yapacağım.
Ege hocamArkadaşlar merhaba, sayısal 311 binde sıralamaya girdim istatistik yazacağım herhalde ama Eskişehir teknik üniversitesi ve ege üniversitesi arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi daha iyidir?
anadoluda 4 yıllık okumak mı mu ege de 2 yıllık mı?Ege hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.