Evga GT630 nasıldır ?

Gt630 orta seviye değil düşük seviyedir. Fazla beklentiye düşüp sakın almayın.

Doğru söylüyorsunuz ama benim ekran kartım 256 mb olunca ister istemez yüksek görüyorum o kartı. Başta dediğim gibi bilgi sahibi de değilim konu hakkında. O zaman sizin tavsiyelerinize uyarak R7 240 alacağım. Peki kaç W'lık bir PSU gerekir?
 
Gt630 almak gibi bir hataya düşmeyin. Ben aldım ve pişmanım. Onun yerine arkadaşların dediği ya r7 240 ya da daha mantıklısı r7 250x alabilirsiniz. Anakartınızla uyumludır sıkıntı çıkmaz.
 
Ben Evga G210 ve Powercolor HD6570 ekran kartlarınıda düşündüm. Çok kaliteli değil biliyorum fakat ucuz. Açıkcası ben CS GO gibi oyunlar için alıyorum. İşimi görebilicek bir ekran kartı olsa yeter diyorum. Şuan R7 240 da iyi bir seçim gibi geldi. Ama dediğim gibi çok yüksek oyunlar oynamayacağım. Peki ne kadarlık bir PSU gerektirir bu ekran kartları özellikle R7 240?
G210 çok daha kötü bir kart. GTA San Andreas'ı anca oynatır o kart. R7 240 sizi üzmez. Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi kart. Bütçenizi artırabilirseniz R7 250 falan da alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı