iPhone 13 Pro Max ısınıyor

EnsarT57

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
1.903
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam, iPhone 13 Pro Max cihazım Instagram'da gezerken Clash Royale gibi basit oyunlar oynarken bile elle tutulmayacak düzeyde ısınıyor.
 
Biraz önce klimanın altında 5dk PUBG oynadım ve yine ekran parlaklığını kıstı. Sanırım cihazın garantiye gitmesi gerekiyor.

Yine de Apple'ı telefonla arayıp sorabilirsiniz. Bana yardımcı oldular, cihaza bağlanıp uzaktan kontrol ederler.
00 800 448829873 numarasını ararsanız yardımcı olacaklar.
 
Hangi cihazla kontrol ettigini söyler misin ben söyleyim yoksa hangi cihazla kontrol edecegini.

Hocam bakın şimdi cihazın pil saglıgı için yeterince W çekmesi gerekiyor örnek veriyorum siz 50W şarj adaptörü ile Apple cihazlarını şarj eder iseniz maksimum şarj ile şarj olacak hani demem o ki iPhone 5S 50W ile şarj etmek var 5W ile şarj etmek var.

Hocam bilgisayardan anlarsanız şöyel söyleyim mesela 500W psumuz var ancak bilgisayar ne kadar isterse o kadar çeker yoksa zaten bilgisayarın anakart yanar aynı mantık lütfen yanlış bilgi vermeyin.
 
Artı -1 Eksi
Hocam bilgisayardan anlarsanız şöyel söyleyim mesela 500W PS'umuz var ancak bilgisayar ne kadar isterse o kadar çeker yoksa zaten bilgisayarın anakart yanar aynı mantık lütfen yanlış bilgi vermeyin.

Kendi bildiğini okuyacak o yine boşuna anlatma. Sektördeyim diyerek laf etme hakkı veya laf edecek kadar bilgisi olduğunu sanıyor.

Akasya Apple Store'a gideceğim eğer yarın açıksa orada kontrol ettireceğim.

İstersen git, ama şu an telefonla arayıp sorsan aynı cevabı alırsın. Yol katetmemiş olursun en azından dediğim gibi.
 
Artı -1 Eksi
Saçmalama, aynı cihaz bende de var, milyonlarca kişide de. Herkes bu sorunu yaşayabilir, A15 bionic bayağı güçlüdür. Isınma sorunu yaşanabilir, çünkü telefonlarda aktif bir soğutucu yok.
A15 Bionicin güçlü olması normal. Hatta güçlü olması sıcak olması demek değildir. İnstagramda, clash royalede gidip te yüksek cpu kullanımı mı olcak? Ekran 120hz olsa bile ısınması saçma.
 
Hocam bilgisayardan anlarsanız şöyel söyleyim mesela 500W PS'umuz var ancak bilgisayar ne kadar isterse o kadar çeker yoksa zaten bilgisayarın anakart yanar aynı mantık lütfen yanlış bilgi vermeyin.

Hocam bu nasıl örnek Allah aşkına RAM anakart işlemci hepsinin ayrı ayrı TDP degeri var siz onu saglarsanız sistem çalışır yetersiz PSU sistemi çalıştırmaz yüksek PSU geriye kalan boşta kalır benim size anlatmak istedigim şey pil sağlıgı gidin biraz araştırın neyin ne oldugunu ögrenin sonra burada benimle tartışın bu işi yapıyorum kardeşim böyle saçma bir şey duymadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı