Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.

Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.


Kaspersky Total Security nedir?

Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.


Kaspersky Total Security nereden indirilir?

Kaspersky'ın kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.


Kaspersky'ı kurduktan sonra ne yapacağım?
Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.

1616265120889.png



Lisans kodum nerede?

Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Lisans'ı nasıl aktif edeceğim?
Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.

1616264762268.png


Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.

7 Nisan 2021: Lisans hâlâ çalışıyor ve birkaç gün önce tekrar denedim, tekrar çalışıyor. Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.

Güncelleme: Lisans %100 çalışıyor, denenmiştir. 22.10.2022

Lisans, Kaspersky'ın mobil versiyonunda da çalışmaktadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kod çalışıyor teşekkür ederim, süre bittiğinde farklı bir kaspersky hesabı ile yeniden etkinleştirilebilir mi eğer etkinleştiriliyorsa programı kaldırıp yeniden mi kurmak gerekli bunun için? Yada format attıktan sonra mı yine farklı bir kaspersky hesabı ile etkinleştirelim bilginiz var mı?
 
Hocam kod çalışıyor teşekkür ederim, süre bittiğinde farklı bir Kaspersky hesabı ile yeniden etkinleştirilebilir mi eğer etkinleştiriliyorsa programı kaldırıp yeniden mi kurmak gerekli bunun için? Ya da format attıktan sonra mı yine farklı bir Kaspersky hesabı ile etkinleştirelim bilginiz var mı?

İyi kullanımlar. Açıkçası, format atarsanız %100 yeniden etkinleşir ama bunları denerseniz gene olabilir. Revo Uninstaller ile lisans kaydetmeden, kökünden Kaspersky'ı kaldırın. Kaldırma seçeneği gelince, lisans kaydetme, ayar kaydetmeyi silme falan hepsini işaretleyin. Daha sonra, Regedit'e girin ve Kaspersky ile alakalı bir şey varsa onu silin. Format attıktan sonra farklı Kaspersky hesabı ile etkinleştirirseniz daha iyi olur.
 
@Vanga28 denemediğim için bir bilgim yok ancak deneyebilirsiniz. Telefon için olan sürümü indirin ve aynı lisansı girin. Bence olacak.
 
Verdiğiniz linkte lisans görünmüyor, sadece indir butonu var.

O sayfa artık değişti, 1 yıl geçti. Sadece indirme sayfası var ve lisans çalışıyor.
 

Geri
Yukarı