Boy takıntım var

Şahsen ben 27 yaşındayım ve boyum 1.75 ne çok kısa ne de çok uzun. Bir de sanırım Türk erkek boy ortalaması üstündeyim emin değilim. Bu yaşıma kadar boyum ile ilgili hiçbir problem çıkmadı gerek arkadaşlarım ile beraber gerek iş hayatımda sosyal hayatımda daha doğrusu. Çok fazla sevgilim oldu hiçbiri umursamadı. Bu boy olayları sadece ergenlik devrinde olan kisiler için sorun oluyor yaş ilerleyince kimse ilgilenmiyor rahat ol yani.
 
Benim de öyle oluyor 16 yaşımdayım 182 civarı boyum var benden uzun birisini görünce ne kadar iyi davransamda ilk başta sinirim bozuluyor :D
 
Az önce, "x" kadar boydan nasıl uzanır diye bir konuda "genetiğe bağlı, nereden bilelim?" Dediğim için 13-14 yaşındaki agresif arkadaşlar tarafından linçlendim. Çok ilginç. Boy takıntısı bu kadar olmamalı. 19 yaşına geldim ve bu zamana kadar hiç böyle takıntım olmadı.
Haklisiniz. Ergenlik cagindayim bazi seyleri kafaya takiyorum fakat umarim bu donemden sonra hepsi ortadan kalkar. Tesekkurler.

Ergenlikten dolayı, ileride geçiyor merak etmeyin. Hayatınızda boy düşünecek kadar zamanınız olmuyor açıkçası. Ergenlik zamanları, özellikle yazın boşta kalınca çok kafama takardım. Şu an 22 yaşımdayım. Boyum keşke 1.60 olsa da zengin olsam modundayım vallahi :D pek umurumda değil. Çevremdekilerin de öyle açıkçası.

İnşallah gecer. Degerli yorumunuz icin teşekkür ederim.
 
Ben daha 14 yaşındayken boyum 1.50-1.55 di şuan 17'yim ve 1.70+. Ben yaşıtlarıma göre hep çok kısa kaldığımdan alıştım ve dert etmiyorum boyu. Vallaha ne yalan söyliyim 1.70 işimi görüyor, fazla olursa eyvallah ama öyle 2 tane kız 1.80 istedi diye hiç kendimi değiştiremem. Size de önerim takmamanız. Zaten boy için çıkan kızdan hayır gelmez hocam.
 
Ben daha 14 yaşındayken boyum 1.50-1.55'di şu an 17'yim ve 1.70+. Ben yaşıtlarıma göre hep çok kısa kaldığımdan alıştım ve dert etmiyorum boyu. Vallaha ne yalan söyleyeyim 1.70 işimi görüyor, fazla olursa eyvallah ama öyle 2 tane kız 1.80 istedi diye hiç kendimi değiştiremem. Size de önerim takmamanız. Zaten boy için çıkan kızdan hayır gelmez hocam.

Hocam benim derdim karı kız icin degil aslinda.
 

Geri
Yukarı