Çözüldü Lise değiştirince OBP düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeanStrickland

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2021
Mesajlar
1.339
Çözümler
2
Arkadaşlar benim e-Okul 95.30 civarıyken okul değiştirince 90.28 göstermeye başladı. Nedenini anlayamadım. Hiçbir notum değişmemiş. Lisede okuyorum ve özele geçtim. Acaba sistem hatası falan mı? Yeni okulun falan mı hatası bu anlamadim. Özel fen lisesine geçtim Anadolu'dan. Bu arada. @333365 hocam bakabilirseniz sevinirim. Ogretmen olduğunuz için.

Yıl sonu puanı düştü.

@333365 müsaitseniz bakabilir misiniz hocam?
 
Son düzenleme:
Çözüm
Anlıyorum, muhtemelen ders farklılığıdır. Gösterilen dersleri tam olarak hatırlamıyorum da Fen lisesinin alt sınıflarından zorunlu ders olsa gerek. Sistem o zorunlu derslerin puanini 0 olarak aldığı için OBP'yi düşürmüştür. Aklıma da baska bir şey gelmiyor.
Belki ders farklılığı olabilir. Fen lisesinde görülen bazı dersler Anadolu lisesinde gösterilmiyor olabilir. Bu yüzden düşmüştür yoksa düşmez, düşmemeli. Sen de Anadolu lisesinden Fen lisesine geçmişsin.
 
Belki ders farklılığı olabilir. Fen lisesinde görülen bazı dersler Anadolu lisesinde gösterilmiyor olabilir. Bu yüzden düşmüştür yoksa düşmez, düşmemeli. Sen de Anadolu lisesinden fen lisesine geçmişsin.

Hocam aslında okulun al bölümünde sayısal yoktu da ondan dolayı fl bölümüne gectim zorunlu ders olarak mi vardır benim garibime gitti karnemi almışım ortalama niye düştü.
 
Şimdi kaçıncı sınıfa gectin? Eşit agirliktan sayisala gectin sanırım.
 
Yok 12 ye gectim sayisaldim zaten okuldayken 10.sinif düştü obpsi 9 da değişim yok.Ben de al kısmına gitmek istiyodum ama sayisal sınıfı yok dediler.Fl ye gectim ondan dolayı.

Hocam peki aklıma şimdi geldi 9 da seçmeli bilişim almıştık 10 da almadık ondan dolayı olma ihtimali varmı bilişim görüyorlar sanırım fen lisesinde.
 
Anlıyorum, muhtemelen ders farklılığıdır. Gösterilen dersleri tam olarak hatırlamıyorum da Fen lisesinin alt sınıflarından zorunlu ders olsa gerek. Sistem o zorunlu derslerin puanini 0 olarak aldığı için OBP'yi düşürmüştür. Aklıma da baska bir şey gelmiyor.
 
Çözüm
Anlıyorum, muhtemelen ders farklılığıdır. Gösterilen dersleri tam olarak hatırlamıyorum da Fen lisesinin alt sınıflarından zorunlu ders olsa gerek. Sistem onun puanini 0 olarak aldığı için OBP'yi düşürmüştür. Aklıma da bssks bir şey gelmiyor.
Evet tahminim doğru çıktı bilişimden sorumlu gozukuyorum.

Yardiminiz icin teşekkürler hocam iyi forumlar.
 
@SeanStrickland tahmin ettiğim gibi ders farklılığı. Gidilen lise türünde alt siniflarda zorunlu kesin geçilmesi gereken ders varsa onu almak zorundasın. Sistem puanini 0 olarak kabul ettiği için OBP düştü.
 
@SeanStrickland tahmin ettiğim gibi ders farklılığı. Gidilen lise türünde alt siniflarda zorunlu kesin geçilmesi gereken ders varsa onu almak zorundasın. Sistem puanini 0 olarak kabul ettiği için OBP düştü.
Aynen bilişim zorunluymus fen liseleri için.9 da alınca sorun çıkmamış ama 10 da sorun oluşmuş.Okul da seçmeli derslerdir cevabını veririz diyince kafama yatmadı tam sorumluluk sınava girersem düzelir zaten.

Çözüm olarak raporluyorum.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı