Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Tamam şimdi bir soruya benzedi :)
0 KB/s inmesi Wifi bağlı ise aynı modeme onlar çektiğinden LAN hızı düşüyor olmalı. İndirdiğiniz siteler de bunu etkiler. Bu rehber sadece bağlantısal sorunlar düzeltir.
Modemden Wifi bağlantısını kapatın ve o şekilde deneyin. O zaman da devam ederse ftp kaynağından IDM ile indirmeyi deneyin farklı zamanlarda.
Şu an indirme de bir sıkıntı yaşamıyorum fakat bu sefer de yüklerken sıkıntı yaşıyorum. Belirli bir noktaya gelince duruyor. Steam,League of Legends,Metin2 hepsinde aynı. Bilgisayara yeni bakım yaptırdım,bakımı yapanlar biz böyle bir sıkıntı yaşamadık gerekli dosyaları yükledik bilgisayarınıza diyor. Turkcell'i arıyorum bizim tarafımızdan bir problem gözükmüyor diyor. Sorun internet kablosunda diyeceğim ama kablosuz da bağlanıp denedim olmuyor. Mobilden indirme yaparken wifi ile herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Farklı pc ler ile de denedim sorun aynı maalesef. Sorunun kaynağı tam olarak nedir bir bilginiz var mı?
 
Merhabalar, programı indirip uyguladıktan sonra kablosuz ağa bağlanıyorum fakat internete erişemiyorum. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
 
Hangi ayarları yaparak uyguladınız? Ethernet sürücünü kaldırıp yeniden yükleyin.
Konuda belirtildiği şekilde işaretleyip yaptım. Söylediğinizi deneyip geri dönüş yapacağım. Teşekkürler.
Hangi ayarları yaparak uyguladınız? Ethernet sürücünü kaldırıp yeniden yükleyin.
Ethernet sürücüsünü kaldırıp yeniden yükledim. Wifi bağlanıyor fakat acayip bir yavaşlık mevcut. Örneğin önceden 6-7 mbps ile kullanıyorsam wifi den şuan 0.3 mbps civarı seyrediyor.
 
Son düzenleme:
Complete Internet Repair: İnternet Bağlantı Ayarları Onarıcısı

Eki Görüntüle 323890


Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal sorunları çözebilir, modem ya da diğer donanım sorunlarını çözemez.

Kullanımı: Tüm kutucukları işaretleyip(tavsiye edilir), "Go" butonuna basarak internet ayarlarınızı onarabilirsiniz.

İndirme:
Sen var ya bir tanesin kardeşim.
 
Screenshot_2.png

Bazı sekmelerde niye hata alıyorum?
 

Geri
Yukarı