CS:GO VAC ban attı

Arkadaşlar selam, şimdi Steam'e giriş yaptım ve yapar yapmaz bir mesajınız var yazısını gördüm. Başlıkta olan yazı en son CS:GO ölüm maçına girdim 3 hafta önce geçmiş maçlarıma bakayım dedim dereceli rekabet maç yok yazıyor. Ben neden ban yemiş olabilirim ve banı kaldırma imkanım var mı? Bir de Steam envanterime ve Steam pazar ile ilgili bir sorun olur mu?
kaldırmak mümkün ama çok zor
 
@mamili CSGO'yu açıp kırmızı ban yazısının üstüne imlecinizi getirip, ne yazdığının ekran görüntüsünü atar mısınız?
Eğer eklere eklediğim fotoğraftaki yazı varsa kırmızı faktör banı yemişsiniz. Bu banın sebebi hile açılan bazı hesapların (hileye göre değişiyor) kırmızı faktöre düşüp ban yemesi. "VAC Wave" oldu hatta bir nevi. Siz veya kardeşiniz, eskiden de olsa bir şekilde hile açmışsınız. Yapacak bir şey yok o ban kalkmaz eğer dediğim şey ise.
 

Dosya Ekleri

  • C9C640DD-09EB-436A-8D91-D973698D18A4.png
    C9C640DD-09EB-436A-8D91-D973698D18A4.png
    30 KB · Görüntüleme: 83
Hocam ben bu saatten sonra eskisi kadar CS:GO oynamam. Ben işimi sağlama almaya çalışacağım sürekli haksız VAC ban konuları açılıyor. Arkadaş gibi olmasa da bende de az çok para var riske girmeye değmez. Benim gibi aklına kurt düşen birçok kişi vardır.
Dediğim gibi, bu "haksız ban yedim" konularının %90'ı sahtedir. Siz güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Tabi bunu yapıp yapmamak sizin kararınız.
 
@mamili CS:GO'yu açıp kırmızı ban yazısının üstüne imlecinizi getirip, ne yazdığının ekran görüntüsünü atar mısınız?
Eğer eklere eklediğim fotoğraftaki yazı varsa kırmızı faktör banı yemişsiniz. Bu banın sebebi hile açılan bazı hesapların (hileye göre değişiyor) kırmızı faktöre düşüp ban yemesi. "VAC wave" oldu hatta bir nevi. Siz veya kardeşiniz, eskiden de olsa bir şekilde hile açmışsınız. Yapacak bir şey yok o ban kalkmaz eğer dediğim şey ise.

Attım.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    2,3 MB · Görüntüleme: 70

Geri
Yukarı