Her gün rezil oluyorum

348103

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
1.605
Çözümler
6
Rezil olmadığım bir gün bile yok. Okulda sosyal hayatta artık cidden bıktım. Her gün illa 1 kez rezil olacağım. Günlük doz gibi bir şeye döndü. Misal bugün adam aşure dağıtıyor, ben dalgınlıktan tüm tepsiyi almaya çalıştım. Yerin dibine girdim. Bunu nasıl halledebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her insanın başına gelebilecek şeyleri fazlaca kafaya taktığın için tedirgin hissediyorsun bu da daha fazla hata yapmana neden oluyor gibi geldi bana. 2 dakika sonra herkesin unutacağı şeyleri kafana takmana gerek yok, rahat ol insanların senin hakkında ne düşündüğünü de çok kafaya takmamaya bak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünceleriniz güncel yaşantınızı etkiliyor. Önceliğiniz o an yapacağınız harekete vermelisiniz, bu aşure tabağı almaktan, bir şeyi yazmaya kadar. Sadece işinize ve o konuya odaklanın. Çevredekiler şunu der, şimdi yanlış yaparsam rezil olurum vs düşünceleri insanı çok boğar. Rezil olmuyorsunuz her hareketiniz de merak etmeyin, sizi rezil sanan karşı taraftır siz değil.
 
Mavi ekranlardan uzaklaşmayı dene. Sürükleyici kitaplar oku. Bir yandan spora başlamanı öneriyorum. Ağırlığı kaldırırken odaklanmak zorunda olacaksın zaten. Bununla birlikte böyle saçma şeylere utanmana gerek yok. Hayatta utançtan tüm evi sırtlayıp götüreceğin anlar olacak. Bunları kafana takma, bir şey diyen olursa ağzına çak yumruğu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı