Hoinchuhayn
Decapat
Japon olmadıkları sürece düşmem zaten. Kötü bir alışkanlığım var, tembellik. Onun haricinde pek kötü huyum yoktur.![]()
O kötü denemez
Japon olmadıkları sürece düşmem zaten. Kötü bir alışkanlığım var, tembellik. Onun haricinde pek kötü huyum yoktur.![]()
Doğum gününüz kutlu olsun. Umarım ikimizin de güzelinden birer Japon hatunu olur. Aslında benimki Kore'li de olabilir çok fark etmez.
Benim de ilk terciğim Japon olur ama eğer olmazsa diye diyorum.Japonca'nın aksanı daha iyi. Japonca konuşması tercihimdir. Ve Kore çakma Japonya'ymış gibi hissediyorum ben.![]()
Japonca gerçekten çok güzel bir dil ama kızları o kadar güzel değil hocam koreliler daha iyiJaponca'nın aksanı daha iyi. Japonca konuşması tercihimdir. Ve Kore çakma Japonya'ymış gibi hissediyorum ben.![]()
Korelilerin ayrı bir güzelliği var gerçekten.Japonca gerçekten çok güzel bir dil ama kızları o kadar güzel değil hocam koreliler daha iyi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.