Gereksiz ünlü kişiler

Bence adam haklı hocam. Adam hep gündemdeki şeylerin bunu anlatıp söylüyor. Zaten hep kpop fanları videosunu öne koyup arkaya 7 tane eş cinsel erkeğin fancamını koyarak paylaşıyor.
Gündemde olan 3-5 şey konuştuğu için popüler oldu zaten, milletin bildiği 3-5 şeye yorumunu kattığı için izlemeye gerek bile yok.
 
Nympea, Aleyna Tilki, Sadece Enes, kişi olarak sevsem de şu son günlerde Takla King (her postta var), Türk drillciler, YouTube Shorts'umu esir alan erkek sesi çıkaran kadın ve daha bir sürü kişi.

Alper Erözer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam Carry Potter çok prim verdi bu çocuğa. Eleştirmek amacıyla videolar çekiyordu ama ben dahil çoğu kişi bu çocuğu Carry sayesinde tanımıştır.
 
Adele, Imagine Dragons.
Hocam burada patladım, neden böyle düşündüğünüzü merak ediyorum. Her dediğiniz iki grup/şarkıcı da gayet emekleriyle hak ederek ünlü oldular. Tabii siz ID'ı Enemy şarkısı ile tanıdıysanız normal.
 
Mükremin Gezgin, Aleyna Tilki, bütün tiktokerlar, Nympea ve Yasin Cengiz (TikTok'ta göbek sallayan adam). Şu an aklıma gelen bunlar fakat yüksek ihtimalle daha çok var ama dediğim gibi şu anlık aklıma gelenler bunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı