Sivas Cumhuriyet Üniversitesi vs Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi

Hocam Sivas'taki üniversitede 'Bu programa yerleşen adaylardan ilgili yükseköğretim kurumu tarafından aranan şartları sağlayanlara, yükseköğretim kurumunun vakfı / anlaşmalı olduğu kurum tarafından burs, yurt, ücretsiz yemek, kısmi zamanlı çalışma vb. imkânlar sağlanmaktadır. Söz konusu imkanlara ilişkin ayrıntılı bilgi yükseköğretim kurumunun internet sayfasından edinilebilecektir.' yazıyor. Bunun ne gibi katıkısı olur?
 
Hocam Nevşehirde vakit geçirilecek güzel yerler var mı? Yaşam standartları nasıl fiyatlar v.s

Hemşirelik yazacağım. Bana kalırsa akademik kadro pek önemli bir etmen değil çünkü her şey stajda öğrenilir. Sivas Nevşehir'den daha gelişmiş ama Nevşehir'in konumu iklimi ve kampüsü ona öne çıkarıyor gibi çok kararsızım. Ayrıca yurt işi var birde. Sivas'ta yurt sorunu olmuyormuş yurtlar yeni ama Nevşehir'i bilmiyorum bilgisi olan var mı bu konuda?

Nevşehir iklim olarak önde ama küçük bir şehir olması aklıma çok takılıyor. Çünkü küçük şehirlerde genelde sınırlı imkanlar oluyor mağaza, aktivite, cafe, fiyatlar v.s konusunda.


Hocam Nevşehir'in nüfusu Sivas'tan az büyük ihtimal orda da ulaşım pahalıdır. Sivas'ı seçersem yurt sorunu da çekmem gibi duruyor. Nevşehir'i bilmiyorum. Sivas kampüsü büyük olabilir ama benim için önemli olan kampüsün güzelliği yani aktivite yapılabilecek yerleri var mı yada fakülte binaları v.s nasıl veya ders çıkışı kampüste gidip oturup zaman geçirilecek yerler var mı?


Hocam kayseri gelmiyor. Nevşehir yada Sivas arasında kararsızım.
Hocam o zaman Sivas'ı yazın memnun kalmazsanız yatay geçiş yaparsınız.
Oturup sohbet edebileceğiniz banklar kafeler çayırlar mevcut yani kampüs hayatında Nevşehir i geçer.
 
Sivas'ı yazacaksan dostum soğuk olmasını düşünerek yaz kışın eksi derecelerde şehir onun dışında sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.
 

Geri
Yukarı