CS20 kasası nereden elde edilir?

Düşme ihtimali var ama çok düşük. Pazardan satın alabilirsiniz.
 
CS20 kasası artık düşmüyor. Elde etmenin tek yolu topluluk pazarından almak.

Düşüyor ama çok çok düşük ihtimalle. Her eşyanın düşme şansı var.
 
Düşüyor ama çok çok düşük ihtimalle. Her eşyanın düşme şansı var.
o düşük ihtimalle düşenler oyunun ilk dönemlerinde olan CS:GO silah kasası 1,2,3, bravo ve sticker kapsülü 2 onun dışındakiler dönemsel gelir ve tedavülden kalkar. Şuan düşebilecek kasalar; Recoil, Dreams&Nightmares, Snakebite, Fracture, Clutch. Saydıklarım dışındakilerin düşme şansı düşük değil hiç yoktur çünkü artık kalktı sadece pazardan alınabilir.
 
O düşük ihtimalle düşenler oyunun ilk dönemlerinde olan CS:GO silah kasası 1, 2, 3, bravo ve sticker kapsülü 2 onun dışındakiler dönemsel gelir ve tedavülden kalkar. Şu an düşebilecek kasalar; recoil, dreams&nightmares, snakebite, fracture, Clutch. Saydıklarım dışındakilerin düşme şansı düşük değil hiç yoktur çünkü artık kalktı sadece pazardan alınabilir.

Dostum ben düşürmüştüm CS20 kasası.
 
O düşük ihtimalle düşenler oyunun ilk dönemlerinde olan CS:GO silah kasası 1, 2, 3, bravo ve sticker kapsülü 2 onun dışındakiler dönemsel gelir ve tedavülden kalkar. Şu an düşebilecek kasalar; Recoil, Dreams&Nightmares, Snakebite, Fracture, Clutch. Saydıklarım dışındakilerin düşme şansı düşük değil hiç yoktur çünkü artık kalktı sadece pazardan alınabilir.

Yaklaşık birkaç hafta önce arkadaşım Hydra kasası düşürdü DM'de. Hala düşürme ihtimali var.
 

Geri
Yukarı