Oyun fiyatları çok yüksek

otantikçocuk32

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2019
Mesajlar
1.325
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet takacak şey bulamadım oyunları takıyorum dolar 50 60 TL olursa diye ama takılıyor işte her yaz çalışıyorum zaten ama kafama takıldı dolar 50 60 TL olursa ne yaparız? Oyun nasıl alırız yerel fiyatlandırmanın garantisi var mı yok. Dolar 50 60 TL olursa ne yaparız oyunu düşünür müyüz? Peki dolar bu seviyelere gelir mi? Ne olur konu hakkında bilgisi olanlar yorum yapsın arkadaşlar oyundan zevk alamıyorum bunu düşüneceğim diye rica ediyorum bana yardım edin. Ne yapmalıyım?

Not: Konu hakkında kimin bilgisi var ise o yazarsa sevinirim mesela " bu yöneticilerle dolar 1 günde 200 TL de olur 300 TL de şaşırma! Yok oyunu takma spora git kendine bir şey tak oyun oynama, Allah başka dert vermesin" gibi mesajları rica ediyorum yazmayın artık bu sorundan sıkıldım oyun oynayan arkadaşlar anlatırsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan alacağız hocam :D

Yazmayı unutmuşum Online oyunlar için bahsediyorum 40 50 dolarlık oyunlar için.

Allah başka dert vermesin. Dolar 60 olursa oyun nasıl alırız değil ekmek nasıl alırız diye düşün.

Peki dolar o seviyeler çıkar mı çıkarsa ne zaman çıkar :( çıkarsa neler olur hükümet düşürmeye çalışır mı?
 
Seni anlıyorum ancak durmadan bunları düşünmek senin günlük hayatındaki işlevini bozuyorsa psikiyatriste görünebilirsin. Ki bunu düşüneceğim diye zevk alamıyorum demişsin. Bana sorarsan anksiyete ancak ben bir hekim değilim. Söylediklerim de bir doktorun yerini tutmaz ancak gitmekte fayda var. Çünkü bu düşünceler otomatik aklına geliyor, seni rahatsız edip günlük hayattaki işlevini etkiliyor. Belki de ben tek açıdan bakıyorum ancak benim düşüncem bu şekilde.
 
Yazmayı unutmuşum Online oyunlar için bahsediyorum 40 50 dolarlık oyunlar için.

Peki dolar o seviyeler çıkar mı çıkarsa ne zaman çıkar :( çıkarsa neler olur hükümet düşürmeye çalışır mı?

Dolar bu haldeyken faiz düşürüp 18 sınırını aştırdılar sence çalışır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı