Kime oy vermeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu konunun sonunda artık her zaman bunu diyeceğim.
 

Dosya Ekleri

  • 4im9xy.png
    4im9xy.png
    196 KB · Görüntüleme: 25
Sağcı ve Mülteci istemeyen Ümit Özdağ. Liberal mi bilmiyorum.
 
Oy verecek parti yok ki tek çare kötünün iyisini seçmek ama o parti hangisi o bile belli değil

Kimin ne olduğunu nereden biliyorsun? Kim bilir, ömrü hayatın boyunca tayyipten başka yönetici görmedin. 1 tanesini denedik boş çıktı, diğerlerinin kötü olduğunu nereden biliyorsun?
Cevap ver lütfen, senin ilahi güçlerin var da biz mi bilmiyoruz?
 
Söylemleri ile kim size bunları vaadediyorsa ona oy verin. Ayrıca sizi pasifize etmek isteyen malum 2 troll grubuna da kulak asmayın.

Her siyasinin mutlaka ama mutlaka hoşunuza gitmeyecek bir tarafı illaki vardır.
Önemli olan, sizin için önemli ilk 3 veya 2 maddeyi kim sağlıyorsa ona oy vermek. Bunların gerçekleşmesi için ise oy verdiğiniz parti iktidar olduysa onu rahat bırakmamansız lazım.

Aktif vatandaş olmak en iyisidir. En kötü karar ise kararsızlıktan daha kıymetlidir. Ben oy vermeyeceğim deyip oy kullanmayan (18+ her kişi) her kim olursa olsun ülkenin siyaseti veya kamusal alanında söz hakkına sahip değildir. Çünkü o düşünce ve fikir hürriyetinin somuta yansıması olan oy kullanma ödevini ve hakkını dahi yerine getirmekten aciz kalmıştır.

Ayrıca sağcı ve solcu olduysanız Allah kurtarsın diyoruz.
 
Kardeşim Afrika da adamlar reise dünya lideri gözüyle bakıyor.
Evet hocam ya afrikada çocuklar sokakta yaşıyor bizene amerikadan aç değilsen demekki güzel ekonomi amerika bizi kıskanıyor biz onlardan daha fazla maaş alıyoruz en zengin biziz mültecilerde kardeşimiz bizim oyda verebilirler isterlerse adam öldürürler biz karışamayız biz iyilik yapıyoruz bizim ülkemiz onlarında ülkesi karışmazsın ya😡.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı