Baktımda onlar pahalı hocamMerhaba hocam, hayatınızı riske atmak istiyorsanız Onvo alabilirsiniz. Tam 5-6 ay kullandım, her gün vidaları kendiliğinden gevşeyip duruyordu. Hiç güven olmuyor. Servis denen bir şey de yok zaten. Size tavsiyem dualtron tercih edin.
Baktımda onlar pahalı hocam.
Peki Scooterlara yazılım atılıyomuCanınızdan önemli değil. Alacağınız makinede ortalama 40.000 TL. 60 km hız az bir hız değil. Elektrikli scooterlere genel olarak güven olmaz ama almışken bari iyisini alın. DUALTRON Pop/popular Elektrikli Scooter 2700watt 68 Km/h - Fiyatı, Yorumları bunu tavsiye ediyorum.
Peki scooterlara yazılım atılıyor mu?
Belli bi hızın üstünde scooterlarda tankslapper oluyomuş hocam gidon damperi alıyorlarmış onun için önerebileceğin bişey varmıXiaomi marka scooterlere atılıyordu ancak başka markalar hakkında bilgim yok. Ek olarak dualtron alırsanız yazılıma gerek yok zaten, uygulamasından hız sınırını kaldırabiliyorsunuz.
Belli bir hızın üstünde scooterlarda tankslapper oluyormuş hocam gidon damperi alıyorlarmış onun için önerebileceğin bir şey var mı?
Dediğim gibi Onvo rx4 düşünüyorum zevkine alıyorum zaten amaç canım sıkıldığında çıkıp biraz süriyimTam olarak hangi marka model alacağınızı bilsem yardımcı olurum.
Dediğim gibi Onvo RX4 düşünüyorum zevkine alıyorum zaten amaç canım sıkıldığında çıkıp biraz süriyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.