900 TL'ye bilgisayar alınır mı?

Sahte olabilir. İkinci el kendin toplasan daha güvenilir ve iyi olur. 900TL'ye Valorant 60 FPS aldıracak PC bulabileceğini çok zannetmiyorum.
 
Technopata girip birşeyler yazan herkes ekonominin farkındadır herhalde, tam anlamadım ne oluduğunu. Arkadaş belki durumu yoktur demiş ama 900 liraya çalışır bilgisayar en az 15 yaşında olur. Ciddi soruyor mu hiç emin değilim.

60 fps valorant oynamak istiyorsanız zaten en düşük ayarlarda sisteminizin yetmesi lazım ama 1gb ekran kartıyla olmuyor bu iş. 1gb vRAM olup çok kötü bir işlemci de olabilir. Biraz daha bilgi verirseniz daha yardımcı oluruz.

aynen arkadaşlar durumum yok ailemde katmıyor zaten oyüzden


nasıl alıyosun benim 4gb ram 2çekirdek amd işlemci 1gb ekran kartı 500gb hard disk var 10 fps kasıyor çok pis
Bi format çek abim. Masaüstüyse 900 lirayla ram artır. Paran kalırsa soğutma için yeni fan alırsın, overclocklamayı dene. Paran olana kadar bekle illa valorant oynamana gerek yok. Benim yeni bilgisayar almam yaklaşık 5 yıl sürmüştü.

Edit: ilana baktım, valorant oynatan bilgisayar diye aratmışsınız muhtemelen. Sizin bilgisayar da oynatıyor teknik olarak. Bilgisayarın yaşını, ekran kartının ne olduğunu, işlemcisini söylerseniz daha iyi olur. Onun yerine minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayar bulsanız daha iyi olur. Ayrıca ilanda monitör yok. Monitörünüz yoksa o tek başına 1200 tl.

Özellikler için dmden yazın demiş hocam.
Belli sahte olduğu.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı